Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onemeto

Czy dobrze facet z dobrze wyrzezbionym cialem zwraca an siebie wieksza uwage?

Polecane posty

Gość onemeto

Tak jak w temacie? JAk to jest z Wami kobiety? NIe mam na mysli pustych blondynek ktore patrza tylko na powierzchownosc. Ale zestawieni tego z ciekawa osobowscia. .

Gość Kinia;*
Z całą pewnością zwraca większą uwagę niż jakiś chudy i niezadbany;) No bo jednak wyrzeźbione ciało to duży plus, który przyciąga wzrok.

Gość trytuyiuio
ja w ogole na to nie patrze, bardziej zwracam uwage na proporcje, czyli szerokie ramiona, maly tylek, a czy ma miesnie czy chudy to juz mnie to nie interesuje

Gość biusciatka
Jasne, że zwraca.

Gość dziś na pomarańczowo
pewnie, że zwraca uwagę. ale jeśli o mnie chodzi, to tylko tyle.

Z całą pewnością można stwierdzić, że taki mężczyzna przyciąga większą uwagę i chyba gdy chodzi o kobietę to sprawa ma się tak samo. :)

Gość prroporcjesięliczą
Wiesz co , koleś, odpowiem ci zgodnie z damskim widzeniem. Ja widzę u faceta ładne ciało tylko jak jest roznegliżowany, na plaży, na basenie, w siłowni.... A w ubraniu nie widać tego wyrzeźbionego ciała, czasem nawet ubranie maskuje i facet sprawia wrażenie masywnego i trochę otyłego, bo mięśni nie widać a opięte ubranie na '"grubasie" nie sprawia apetycznego wrażenia. Jednak licza się zgrabne proporcje ciała, wtedy nawet w ubraniu facet wygląda dobrze., a wyrzeźbienie ciała widać dobrze bez ubrania, wystarczą jakies listki figowe do przykrycia najbrzydszych miejsc i wtedy wyrzeźbione ciało sprawia wrażenie.

Gość trytuytuy
moj chlopak jest chudziutki, nie ma miesni ale za to ma proporcje i bardzo mnie kreci; miesniaki na mnie nie dzialają

Gość a masz mięsnie czy tłuszcz?
Powiem ci że jako brzydki koleś, od kont mam mieśnie jakieś 3 lata na to pracowałem Powodzenie mam ogromne i nie chodzi o same mieśnie każdy ciuch super na tobie wyglada, mozesz sie ubrac jak pedał jak dres, garniak, koszula flanelowa nie ważne i tak wszystko super na tobie lezy

Gość gonilkshyww
tak

Gość Sok z kiwii
Owszem, zwraca. Ja na takich się popatrzę i tyle. Nie lubię tych przesadnie wyrzeźbionych, jeśli do tego jest opalony i ma pół kilo żelu na łbie- AUT! Przeważnie połączenie koks + solara jest idealne. Dla mnie tacy faceci to pustaki. Wolę mniej idealne ciało, a więcej w głowie :) Nawet jeśli mamy faceta mocno wyrzeźbionego i zdarzy się, że on MYŚLI to szuka jednorazówek. Tym bardziej zainteresowana nie jestem. Autorze, rzeźb i dymaj.

Gość za M.P.
Oczywiscie

Gość wciaz szukasz, gonisz,
polujesz... ;)