Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barry020

Facebook, NK, Twitter

Polecane posty

Gość barry020

Nie mam konta na wyżej wymienionych portalach. Nie czuje takiej potrzeby. Ludzie bliscy wiekowo (18 - 25 lat) uważają, że nie istenije bo nie posiadam owego konta. Czy jestem ostatnim 20 latkiem który nie ma ciśnienia na te portale, jakieś ankiety, wstawianie zdjęciem. To nic innego tylko ludzie się chwalą gdzie to nie byli, jakie rzeczy nie kupili. Natomiast nie mam nic do ludzi którzy wstawiają w miarę normalne fotki

Gość kolka123456
nie sadze zeby chodzilo o chwalenie sie, przeciez normalny czlowiek ma w znajomych raczej bliskie osoby, wiec jest to czesto najszybsza forma kontaktu z wiekszym gronem ludzi jednoczesnie. Co innego jak ktos ma 1500 znajomych i 80 pr sam nie zna.

Gość last paradise
Też nie mam konta na żadnym z tych portali, a mam 22 lata, i nie potrzebuję wstawiać codziennie słit foci z rąsi, cenie sobie prywatność i nie chce by nieodpowiednie osoby cokolwiek o mnie wiedziały.

Gość last paradise
A prawdziwi znajomi to utrzymują kontakt nie tylko przez neta :o Usuńcie konto z nk czy facebooka i zobaczycie ile tych prawdziwych znajomych wam zostanie... 3, 4 ? Niestety, taka prawda.

Gość Bossonoga
Nie jesteś ostatnim - miej nadzieję, że rozpoczniesz nową epokę - ludzi wyzwolonych żyjących życiem realnym a nie spędzających całe dnie na 'lajkowaniu' bzdetów ;)

Gość barry020
Paranoja :)

Gość barry020
teraz żeby wyciągnać jakąś koleżanke na piwo żeby wyjść to ogromny problem z prawdziwymi kumplami przyjaciółmi jeden telefon i robimy grilla, piwko jakiś wypad, ale przyjaciół prawdziwych kumpli mogę policzyć na palcach jednej ręki. A tutaj weż zaproś jakoś dziewczyne żeby w ciągu dnia czy pod wieczór wyszła posiedziała czy gdzieś na wekend pojechać.. Nie osiągalne.

Gość barry020
kiedyś osiedle które liczy 30 bloków każdy szczyt, każdy trzepak multum osób, a teraz w standardowym miejscu tam gdzie wszyscy się zbierali tylko ja i paru dobrych kumpli zadzwoni się po jednego nie wyjdzie bo mu sie nie chce, albo pograć w piłke kiedyś można było z pestką w dupie z jednego bloku 10 chlopaków zebrać i pograć jeden na drugi blok, a teraz żeby zebrac te 20 osób i sciagnać na boisko boże ratuj..