Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bassiia

Mężczyźni z krajów arabskich.

Polecane posty

Gość bassiia

witam wszystkich bardzo serdecznie! trafiłam tu przez przypadek i od razu spodobała mi się ta stronka. widzę, że wiele cennych informacji tu zdobędę , aczkolwiek zdaję sobie sprawę z tego ,że będe musiała na to poświęcić mnóstwo czasu. a jestem tu dlatego,że poznałam chłopaka z holandii( jest rdzennym marokanczykiem) spotykamy się już kilka miesięcy, nie ma z tym problemu bo on zawsze znajdzie weekend wolny by mnie odwiedzić, lub zaprasza mnie do siebie.(ja mieszkam w polsce on w hollandii) jest świetnym przyjacielem, kucharzem, pomocnikiem i psychologiem.moge śmiało powiedzieć , że nadajemy na tych samych falach. uwilebiam jego osobowość- otwartą , szczerą, zabawną i bezkonflitową.zaraża mnie śmiechem każdego dnia. ostatnoi powiedział mi, że traktuje mnie bardzo poważnie, nawet wyznał , że mnie kocha(co całkowicie mnie zbiło z tropu- jestem osobą mało wylewną , zamkniętą w sobie) uwielbiam go całą sobą! ale obawaim się też różnic wynikających z naszych religii. nie mam z kim o tym porozmawiać , gdyż znajomi są wyczuleni na ,,arabów" a rodzice nie wiedzą o moim związku( jak już wcześniej powiedział jestem zamknięta w sobie) to absurd-wiem.mówi ,że jest zamknięta w sobie i opowiada na forum- właśnie ten sposób mnie satysfakcjionuje. czasem obcym łatwiej jest powiedzieć niz bliskim. myślę, że kocham tego mojego wariata. no ale co tu dużo pisać.widzę , ze ma forum jest mnóstwo ciekawych temamtów- będe się zagłebiać na pewno! chciałam się przywitać. może poznam kobitki , które pocieszą zasmucone serduszko trzymające wszystko w sobie

Gość bassiia
czy arabowie lubia oral-jego siusiak w mojej buzi?

Gość bassiia
ssam jego czarne jaja w kazdy weeken dak jestem u niego w holandii :classic_cool:

Gość bbeewwiillddeerreedd
no cóż Basiu, o algierczykach i marokańczykach nasłuchałam się wystarczająco od kolegi który jest na wymiane we francji. i z jego opowieści wybnika, że można ich porównac do cyganów nawiedzających nasz kraj ;) czyli : głosni, hałaśliwi, zaczepni, problemowi. Może ten Twój jest już całkowicie zeuropenizowany ? Nie wiem od jakiego pokolenia mieszka on w holandii bo nie napisałaś. Ale jeśli się tam nie wychował, tylko przyjechał tam niedawno, trzymałabym się na vbaczności i oszczędziłabym sobie :) Ci faceci są bardzo inny od naszych, na poczatki cudowni -owszem. Ale coś za coś. Z polakiem nie masz takich fajerwerkó na początku, ale przynajmniej masz spokojną głowę po ślubie

Gość bassiia
komus sie mudzi i zaczyna sie podszywa. tylko 1 wpis jest moj. no i ten. cos radzicie?

radzę Ci uciekaj jak najdalej. to nie są mężczyźni na dłuższą metę. na początku może i jest pieknie, ale potem zaczyna się piekło. to całkiem inna kultura. po za tym sprawa religii. jeżeli myslicie o sobie poważnie, wiedz o tym, że Wasze dzieci będą MUSIAŁY być muzułmanikami. Prędzej czy później pod presją Ty również zmienisz wyznanie... przemysl to

Miej serce i patrzaj w serce, ale też w czerwone lampki ostrzegawcze. Dotyczy to każdego związku. Zachowaj rozsądek, umiar, nie rób nic wbrew sobie. Rodzinie nic nie mów o pochodzeniu, jeśli mają z tym problem, bo po co ich od niego uprzedzać? Swoją drogą tu się nasłuchasz opowieści o tym jak zamknie cię w szałasie na pustyni i wytarga za włosy każdego dnia a dzieci wywiezie do swojej rodziny. Najzabawniejsze, że napiszą ci to osoby, których rzeczywistość kształtuje Ewa Drzyzga,a same żyją w kraju gdzie przemoc domowa jest chyba jednym z największych problemów społecznych.

Gość usmiechprosze
Man meza z Pakistani. Poczatki byly tragiczne ale juz sie dotarlismy. Wszystko zalezy od tego jaka jest jego rodzina.

Gość bassiia
z Polakami po słubie jest ok? przecież polacy to ćpuny i pijaki (nie wszyscy ale trafiają sie) a ten jest spokojnby mój maokańczyk nie pije alkoholu nawet nie pali papierosów i chyba jest prawiczkiem

mężczyźni z krajów arabskich są wychowani w przeświadczeniu, że kobieta jest jego własnością, i że kobieta musi być bita, bo wtedy wie gdzie jest jej służalcze miejsce. Tak nauczają uczeni w Koranie immani.

Gość usmiechprosze
ale uważaj bo islamiści sa bardzo radykalni i jak powiedziałam mojemu że mam ochote na coś nowego czyli oral, anal, fisting...to on mnie zwymyslał i uciekł po 3 dniach wrócił dopiero, wiecej nie bylo tematu. Wyobraź sobie tylko seks klasyczny...udręka, na całe szczescie jest pracowity, zarabia sporo..ale o ruchańsku moge pomarzyć

Facet mieszka w Holandii, a pochodzenie nie przesądza sprawy. Jest znaczna różnica w większości przypadków co do muzułmanów pokolenia europejskiego/imigrantami/żyjącymi w rdzennym kraju. Biblia nakazuje kobiecie posłuszeństwo wobec mężczyzny, a jakoś nie jest to jakaś nadrzędny nakaz dla katolików.

zarówno w krajach arabskich, jak i w Polsce zdarzają się rodziny patologiczne. natomiast tutaj chodzi o coś zupełnie innego. to inna kultura i religia. tam szacunek do kobiet oznacza zupelnie co innego niż u nas. Jeżeli jakiś Polak bije swoją żonę jest to przejaw patologii, ale jeżli robi to Arab jest to społecznie akceptowane. Nie twierdzę, że Twoj wybranek będzie tyranem, ale radziłabym się dobrze zastanowić.

Patologia nie wyklucza społecznej akceptacji. Jak ktoś kogoś leje na ulicy, to ilu chętnych do pomocy? Jak ktoś tłucze swoją żonę za ścianą, to ilu sąsiadów wzywa policję? Ilu rezygnuje, bo boi się zostać świadkiem w sprawie? U nas też jest to powszechnie akceptowane, tylko z większą hipokryzją.

Gość fryciak
Kolejna na którą zarzucili sieć :p

Gość bassiia
mojego faceta poznałam w gronie arabskich chłopaków, i jak byłam w holandii w odwiedzinach to obracaliśmy się w gronie samych arabów, więc moim zdaniem grunt pod jego nogami mam niejako zbadany.wszyscy jego znajomi traktują mnie z szacunkiem,czesto przyjezdzaja z nim do Polski, jeden ma dziewczynę Polkę i chłopaki zoorganizowali nam spotkanie z wielką nadzieją ,że się polubimy!i udało im się , z czego są zadowoleni.

Gość jklklk.m
fuck off

Gość maturzystka.
Mam mature w tym roku i na ustnej wlasnie zamierzam poruszyc temat malzenstw mieszanych, w szczegolnosci zwiazkow polek z arabami i tyle sie naczytalam tegooo w ksiazkachhh :P Masa jest teraz ksiazek z serii "kwiat pustyni", "spalona zywcem", "arabska zona", "biala masajka" i innych. To teraz goracy temat i niezwykle interesujacy. Czysta komercja. W rzeczywistosci zdarzaja sie malzenstwa, ktore sie udaja ;) poczytaj sobie na forum arabia.pl powodzenia :)

Gość Krejzolek:)
nie lubie arabow:/ czyli sie nie wypowiem na ten temat. ale mam pytanie co wy do kurwy widzicie w arabach?? i czemu nazywacie polakow pijakami? co troche widze temat polka pyta o araba:/

Gość jklklk.m
eh Krejzolek:) widocznie sa ladniejsi od nas pijaczkow ehehe

Gość Dorota 85 UK
nie zwazaj na chamskie wpisy!

Gość jiojio
moja przyjaciolka z lo wyszla za takiego postepowego "europejskiego" araba. Wlasnie zmienila po raz 3 od odejscia miejsce zamieszkania, bo facet ja neka i straszy, ze albo bedzie z nim albo z nikim innym🖐️

Gość Visa do Wielkiej Brytanii
pobił ja?

Gość jiojio
Tak, i to nie raz.

super :D

Gość Dorota 85 UK
Polacy też biją!!!!!!!!!!!! A ty się cieszysz, żal.pl

jejeejejeejejejeej:)