Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meluniameluniamimomomomo

lubicie tatara? Jak go robicie?

Polecane posty

Gość meluniameluniamimomomomo

Ja bardzo. Miele 2 razy mieso wolowe. Wbijam 1 jajo, dodaje troche oleju, doprawiam sola pieprzem papryka slodka papryka ostra i przyprawa do zup (magi). Klade na talerz dookola ukladam pokrojona w kostke cebule i ogorki kiszone. To najlepszy przepis!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kolka123456
robie tak samo i uwielbiam niesamowicie, moglabym jesc codziennie w kazdej ilosci :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aj tammmmmmmmmmmmmmmmmm
ja daje jeszcze musztarde sól i pieprz i dobrze wyrbiam, natomiast nie daje papryki:) mniamm

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kkkiiikkkaaa
Robię tak samo, tylko zamiast maggi sos sojowy, bo nie używam tego typu przypraw.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bleeeeeeeeeeeee
cebula, olej, pieprz, sól, wołowina jajko niekoniecznie ogórek NIGDY!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość łukasz_kk
Ja do tej pory takiego własnie jadlem, ale od pewnego czasu pokochałem tatara z łososia. To jest kolejne moje ulubione danie w Tekeda Sushi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W sumie jest tak ze polubiłam jak siostra zabrała mnie do tej restauracji w Krakowie http://miyakosushi.pl/ i teraz musimy chociażby w każdy weekend sie tam pojawić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×