Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myss1122

Pierwsze objawy?...

Polecane posty

Gość myss1122

Witam.Dzis powinnam dostac @,mam raczej regularne co 28 dni.Jeszcze ostatnio śmiałam sie ze dostaje w terminie jak w zegarku:P Oczywiscie dzis nie dostałam @(dodam ze zawsze dostaje z samego rana jak tylko wstane)mam pewne objawy ale nie jestem pewna. Pokazały mi się niebieskie żyłki na dekoldzie i piersiach,wydzielina z pochwy przezroczysta,lepka i dosyc duzo,temperatura 37,1 kłucie,pobolewanie w brzuchu co jakis czas. Moje pytanie czy moga byc to objawy ciazy?Czy kturas z was tak miała? Najbardziej zdziwiła mnie ta wydzielina,bo na krotko przed okresem raczej powinna byc biała prawda?

Gość nimma
no to może test?

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrr...........
Jak jeszcze do tego swedzi Cie duzy palec u prawej stopy to napewnio w ciazy jestes :P Zamiast glupie pytania zadawac poczekaj spokojnie kilka dni a jak nie mozesz wytrzymac to test zrob to bedziesz wiedziala.

Gość myss1122
Chce poczekac jeszcze chwilke bo dzis jest dzien spodziewanej @,moze jeszcze wyjsc wynik fałszywy

Gość myss1122
Heh i nie napisałam po to zeby ktos mi radził wykonanie testu ale raczej zeby sie podzielil swoimi pierwszymi objawami

Gość nimma
to idz na bete jutro

Gość nimma
ja 2 ciąże i dwa razy brak innych objawów niż w zwykłym cyklu/

zrobiłabym test jutro,a najdalej pojutrze-miałam również okres 28-29 dni,ale test zrobiłam dopiero ok.40 dnia cyklu(tyle wytrzymałam żeby się nie rozczarować),bo powodów opóźnienia jest mnóstwo-test pozytywny-poza tym kiedy okres nie przychodził,nie dopatrywałam się żadnych objawów-sprawdzałam tylko co rano temperaturę(37,3-37,7)teraz jestem prawie w 17 tygodniu i wiem że będzie chłopiec-córkę już mam!

Gość myss1122
Dzięki wielkie.Poczekam z testem do piątku,według moich obliczen bedzie to 32 dzień cyklu.

Gość myss1122
Ranny test negatywny.@ nadal brak

Gość Joa-nnnna
Objawy mialam jak na okres, wiec do glowy mi nie przyszla ciaza. Pobolewalo mnie w podbrzuszu, akurat w terminie, piersi byly bolesne. Pojawily sie zylki, ale zawsze tak mialam przed okresem. Po 3 - 4 dniach zaczelam czesciej korzystac z toalety, jednak przesuniecie okresu zwalalam na lot samolotem. 5 - 6 dni po terminie spodziewanej miesiaczki wystapily mdlosci i wymioty, wowczas zrobilam test. Do tego czasu wypatrywalam @ i nie sadzilam, ze jestem w ciazy.