Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiny87

spacer po łace + awantura

Polecane posty

Gość tiny87

Spacerując z psem za osiedlem przeszłam przez teren prywatny ( 200 m - kawałek łąki między jednym polem a kanałem z wodą). Zrobiłam to bo ścieżka w pewnym momencie się skończyła a za łąką zaczynała się nowa , nagle podjechał traktorem właściciel i zaczął na mnie krzyczeć, ze to jego teren i sobie nie życzy, abym po nim chodziła, zrozumiałam go i poszłam w stronę ścieżki ( jakoś musiałam wyjść z tego terenu ) a on jechał za mną i wrzeszczał.... Dostało mi się od gówniar i analfabetek itd, jednak ja szłam dalej już ścieżką nie wzruszona ( bez przesady nie zrobiłam nic strasznego) a on jechał za mną traktorem i dalej wrzeszczał , że ta droga też jest jego... Jestem w szoku , jak można być tak wulgarnym i chamskim. Mógł zwrócić uwagę, ok to jego teren ale coś takiego...masakra. Jak już nas omijał to specjalnie kołem w stronę psa skręcił, chyba chciał nas wystraszyć....

a ogrodzone miał? z jednej strony jego teren to bym nie chciał żeby mi ktoś łaził ale ogrodziłbym jesli nie ogrodził to skąd miałaś wiedzieć? jakiś wiesniak i tyle, ciekawe czy do równego sobie (chodzi mi o siłe) też by tak startował, tchórz i wiesniak bez honoru żeby kobiete obrazać

Gość asiasrasia xxs
jakiś debil, ścierwo wieśniacze. jak nieogrodzone i niepodpisane to o co mu chodzi. zreztą w czym mu to przeszkadza? burak jeden

Gość biedna199999
hhee to jego teren

Gość stop wsiurooom
takich to powinno sie lać, element społeczny, niskie wykształcenie, jeszcze psa mógł potrącić, pijaństwo, patologia, przemoc, agresja, patrzz nawet nie miałas jak sie bronić bo on był na traktorze,ale wiesz co mogłas zrobić? jak miałas telefon było zadzwonić na policje. Jak miał traktor to pewnie tablice rejestracyjne? po pierwsze - moze by sie przestraszył,albo zsiadłby z traktora wtedy mogłoby sie okazać że cwelik ma 160cm i mogłabys go napruć,albo psem poszczuć dwa - mogłoby sie okazać że prowadzi po alkoholu wtedy mialby przesrane podwójne trzy - prawo polskie to nie prawo amerykanskie że możesz kogoś odstrzelić na swojej posesji, on nie miał prawa cie tknąć ani straszyć

Gość tiny87
nie było ogrodzone, nawet swojej posesji 500 m dalej nie ogrodził a pieski biegają jak chcą i na ludzi szczekają.

Gość asiasrasia xxs
wysyp mu tam trochę śmieci- same organiczne odpadki- żeby się rozłożyły i pośmierdziały trochę... obierki, buraczki ze słika... skóry od bananów itp... w nocy, żeby nikt nie widział

Gość tiny87
nie miałam zamiaru się z nim kłócić, bo wyglądał na nieobliczanego. Bałam sie żeby mi tam nie przyłożył, a pies hmm goldenka... ( nie da się nią szczuć)

Gość asiasrasia xxs
lepiej nie wchodzić w dyskusję z idiotą.. Nauczka by sie przydała jednak.. w mojej okolicy baba z okna dała japę na każdego własciciela z psem- aż w końcu w ziemie ktoś jej wysypał kilka WIADER gówien psich pod okno. Strerta półmetrowa różnej maści i koloru... Musiął się ądnie wkurwić. weź cżłowieku i wyzbieraj tyle... Choć był mróz- zadanie ułatwione. Oczywiście stara baba zamknęła japę

Gość tiny87
z tymi organiczymi odpadkami dobry pomysł :P ale jeszcze raz jego pieski mnie obszczekają na ulicy ( bo ma nie ogrodzone )to dzwonię na policję.

Gość asiasrasia xxs
tak! Nie popuszczaj. Niech się uczy cham ultury. Co ciekawe- do faceta by pewnie nie fiknął... leszcz

Gość Beatka s-k wylogowana
Mój mąż dzisiaj ścigał jakąś wieśniare traktorem, to pewnie ty. :) Twój pies nasrał nam na polu, wróć się i posprzątaj albo sprawa wyląduje na policji. :)

Gość no zgłupaiałam totalnie
Piszecie,żeby nauczyć chama kultury, a co same proponujecie??? Wyrzucanie odpadków itp. Szalenie kulturalne, co nie? :P Facet się zachowal źle, ale był " w prawie". To jego ziemia. A jak ty autorko bys zareagowała, gdyby do domu wtarabanił ci sie jakis osobnik i łaził po kuchni? Pewnie, łatwiej jest na kimś psy wieszać, ale samemu zrobiłoby się dokładnie to samo. Tak, tak, naucz chama kultury , wysyp mu odpadki. Dorównasz mu w ten sposób poziomem kultury.

Gość asiasrasia xxs
beatka sobie możesz.. pfff

Gość asiasrasia xxs
Facet się zachowal źle, ale był " w prawie". To jego ziemia. to niech ogrodzi, ustawi odpowiednie tabliczki! Mógł KULTURALNIE zwrócić uwagę tymczasem obraził Autorkę wielokrotnie. Masz lepszy sposób na chama? dawaj.

Gość Yachu Chrystek
Nasraj mu

Gość Chamowaty Traktorzysta
Dzien dobru. To Ja, Sebastian, kerownik pola. Ty mnie tu na internetach nie oczerniaj. Ja Ci kierrrwa dam chulero jasna śmiecie mnie na łąku żucać ! Ja Cie widział jak Ty srnełłaś na mojo łąku i papierom brudne zostawiła to i pogoonił jak psa. Szwndo sie gdzie popadnie zamist w domu siezieć i sie łuczyć. Won mnie z tych internetów

Gość tiny87
Przepraszam kierowniku, więcej nie będę srała na Twoim polu :( Zrobie Ci jutro laske, tak na zgodę, okej ?

Gość tiny87
beatko kupkę zrobił wcześniej, nie na waszej łące, tylko pod blokiem i jest posprzątane :P wiem, ze był w prawie wiec sie oddaliłam,ale za to jego zachowanie nie mieściło się w żadnych kanonach.

Gość tiny87
jak zwykle podszywy ....

Ja Ci dam Ty kundemundo jedna. Człowie caue życie cienszko haruje, w polu robi a tu Ci taka szarańca przez pole przejźie z psem i zdewastuje !

Gość tiny87
CH. Traktorzysto jednak tutaj wysławiasz się bardziej kulturalnie niż na łące :P

Eeeeeee dobra wracam na pole

Gość tak jemuy jak on tobie
nie jestes duchem swietym by wiedziec że to jego pole, wiesniak nie ogrodził pola, poloz mu sto zł przed nosem, a jak po nie sięgnie to go zdziel po pysku i powiedz ZŁODZIEJ