Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KimberIy.

On milczy juz tydzien ..... chyba to zakoncze

Polecane posty

Gość KimberIy.

Zrobilismy to kilka razy za kazdym razem bylo fajnie, wiem ze mu sie bardzo podobam.....jednak juz od ponad tygodni cisza...... oststnie spotkanie to ja aranzowalam wiec czekalam teraz na jego ruch. kiedys to on dzwonil czesciej ale wtedy tez bylismy juz po 'tym'. jest mi bardzo przykro bo nawet jakbys ie odezwal to chocdzilo by o spotkanie na seks a w tygodni nie napisze nawet glupiego smsa do mnie jak sie czuje.... cóż, szkoda mi bardzo bo powoli zaczynalam sie angazowac. ale jdnak znowu porazka:(

Gość marcinkowa z lasu
To najpierw angażuj emocjonalnie faceta, a pózniej dawaj mu duupy.

Gość ha ha ha ;dploekr
miałam zakładać podobny temat. może tu doradzicie spotkaliśmy się parę razy , podobam się mu ale od 3 dni się nie odzywa nie wiem czy to zakończyć bo denerwują mnie takie "głuche" dni

Gość marcinkowa z lasu
Ja Wam mówie, jak nie pisze nie dzwoni to ma Was w dupie, taka prawda, dajcie sobie spokój z takimi typami, bo nic poza seksem z tego nie będzie.

Gość dziś na pomarańczowo
jak będzie chciał pobzykać, to się odezwie, a wtedy Ty polecisz jak na skrzydłach. nie nadajesz się do układu, jak większość kobiet, wbij to sobie w końcu do głowy i przestań dawać tyłka zanim chłopa dobrze nie poznasz, bo całe życie będziesz miała ciężką depresję. zrozum, żaden facet nie będzie się starał o coś, co dostaje bez wysiłku.

Gość ha ha ha ;dploekr
a mi co doradzicie mądre głowy ? ogólnie to on inicjuje spotkania, pisze jako pierwszy, może chce abym to ja teraz się postarała ? ale ja nie chcę się narzucać w sobotę wysłałam mu życzenia i mi odesłał, to by było na tyle z naszego ost. kontaktu

Gość KimberIy.
prawda jest taka ze nie umiem zaangazowac faceta emocjonalnie. nie wiem jak to zrobic. co mowic. jak mowic itd nie bede ukrywac ze jestem bardzo atrakcyjna i prez to chyba kazdy chce ode mnie tylko jednego

Gość slkjksdkjsjsksdj
Ja uważam że tu nie chodzi o atrakcyjność tylko o to że łatwo cie mieć.

Gość KimberIy.
no i co mma na to zaradzic? jak to zmienic? dlaczego ta historia zawsze sie powtarza????????? ile jeszcze? mam dosc , jestem zrezygnowana :(:(

Gość ha ha ha ;dploekr
a mi to już nie odpowiecie

Gość ha ha ha, a od jak dawna
się spotykacie?

Gość slkjksdkjsjsksdj
Wejdz w normalny zwiazek, a cipki nie dawaj i orala nie uprawiaj przez 4-6m-cy :)

Gość ha ha ha ;dploekr
od ponad miesiąca, średnio raz w tyg się spotyakmy. nie wiem co robić

Gość JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJ
faceci sa jacys dziwni. Nei umieja mówic wprost wola milczec

Myślę, że możesz mu napisać takiego niezobowiązującego smsa w stylu:-"Umarłeś?;)", albo-"Żyjesz?;)" Takim smsem nie narzucisz się. Jeśli będzie chciał kontynuacji znajomości, na pewno odpowie, jeśli nie...dalej będzie milczał, co będzie jednoznaczną odpowiedzią dla Ciebie. No chyba, że coś mu się naprawdę stało;)

Gość ha ha ha ;dploekr
co masz na myśli, że nie umieją mówić wprost ? że mam sobie pomyśleć , że nie odzywa się bo chce to zakończyć ?

aj, bo to tchórze:)...chociaż mi w zasadzie to się jeszcze nie przytrafiło;)...Mój milczy drugi dzień, ale to ja nie odpisałam na jego ostatniego smsa:P No, ale to zupełnie inna bajka;)

Gość ha ha ha ;dploekr
On mi niedawno napisał "pamiętaj , jeśli przestanę się odzywać to nie dlatego, że chcę tylko dlatego, że nie mogę" chodzilo właśnie o wypadek bo jest kierowcą. a ja mu na to, że zostawia sobie furtkę w razie jakby mu się odechciało kontaktu ze mną, i skończyło się na tym, że czekam na to żeby zobaczyć czy jest tchórzem , który nie umie powiedzieć wprost. Na gg też ostatnio go nie ma.

Gość ha ha ha ;dploekr
a jeszcze ostatnio dzwonił do mnie w piątek i wspominał nasze spotkania , a teraz nie odzywa się , na gg nie wchodzi , może mnie unika ? nie wiem już sama niby żeby się ze mną spotkać musi poświęcić 3 godziny jazdy, a teraz to marnuje eh

Gość ha ha ha ;dploekr
ha ha od jak dawna - napisAĆ MU "Zyjesz czy tchórzysz ?" ?????

Gość trytuytuy
nikt nie szanuje dziwek, dobrze robi ze milczy, po co mu sciera?

Gość ha ha ha ;dploekr
:(

a po co dawałaś dupy ?? Nie szanujesz się dziewczyno i tyle!! Widać chłopak szuka porządnej dziewczyny a nie pierwszej lepszej ktora da kazdemu. Jak mu dałaś to mozesz innemu dać- tak myśli teraz.

Gość ha ha ha ;dploekr
jak się nie odezwie do jutra to kończę tę znajomość.