Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tłusteudo

Wspólne odchudzanie

Polecane posty

Gość tłusteudo

Witam. Bardzo chciałabym schudnąć, ponieważ niedawno dużo przytyłam :c Jeśli chciałybyście się przyłączyć zapraszam do wspólnego zrzucania zbędnych kilosów!! Moim największym problemem są uda!! Wiecie czego lepiej unikać, aby żarcie się tam nie odkładało? Jak by co to zaczynam od jutra :)) 51 kg cel 45kg

Gość pfdsag
jaka diete masz zamiar robic

Gość tłusteudo
chciałabym codziennie rano 30 brzuszków + 15 minutowy bieg w miejscu 4 posiłki dziennie pić wyłącznie wodę czasem kawę i herbatę a o 18 jakieś ćwiczonka na uda i 50 brzuszków Co o tym sądzisz? Kiedy mogą być jakieś efekty?

Gość slaatka warzywna
moze poodchudzam sie z toba ,jesli mozna. Ja tak chce zrzucic 8 kilo..zeby wazyc ok 52 kilko...teraz spodnie ledwo sie dopinaja... ja chce znalesc sobie jakas fajna diete...macie jakies pomysly?

Gość tłusteudo
Moim planem jest rano przed śniadaniem 30 brzuszków woda śniadanie (np. płatki z mlekiem lub jogurt musli) później jakaś przekąska np. jakiś owoc bądź jogurcik pitny obiad kolacja i jakieś ćwiczonka na uda+ 50 brzuszków I ZERO SŁODYCZY ORAZ SŁODKICH NAPOJÓW :)

Gość salatka warzywna
tlusteudo fajny plan...napewno ci sie uda bo nie masz az tak duzo do zrzucenia. ach to slodycze...ja czsem jak sie zaparlam..to i dwa miesiace nie tknelam..teraz znow jakas zalamka i pochlaniam tego tony.Musze sie opanowac..jakis pranie mozgu by sie przydalo. to moze ja jakis plan przedstawie... rano 30 minut cwiczen oglonych...na przemian z bieganiem porannym. na sniadanie..hmm...moze jajko... drugie sniadanie w pracy ..surowka z warzyw roznych..i czasem z szynka ..czasem z odrobina ryby, zupka warzywna moze znow jakies bialko..czyli miesko gotowane albo jajeczniczka bez tluszczy. Do tego duzo wody gazowanej(tylko taka lubie) kawa, herbata. zero slodyczy ,ciezkich potraw i sosow..i zero zupek z paczki.... to to teraz pozostaje przestrzegac potanowien. 0

Gość 47edyta
tez sie dolanczam. z tym ze ja musze zgubic 15 góra 20kg. brzuszki, bieganie w miejscu. tylko mam takie pytanie ... co powinnam jeść, a czego unikać??

Gość salatka warzywna
Edyta...mysle ze powinnas unikac wegli..czyli makaronow ,chleba no i slodyczy...jaogurty owocowe tez sa niewskazane...mozesz jesc chude mieso,ryby gotowane na parze, warzywa i troche owocow...unikaj jednak bananow....to tez bomba kaloryczna.....powodzenia ..musimy dac rade

Gość - 5 kg
Cześć. Potrzebuję schudnąć minimum 5kg do końca kwietnia. Wazę 65... Dzisiaj tylko 500 kcal. Zobaczymy jak mi dalej pójdzie.

Gość 47edzia
sałatka warzywna - a ja zdążyłam kupić 2 banany i jogurt bananowy naturalny na mleku z cukrem trzcinowym ser chudy i wafle ryżowe naturalne