Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego ?????????

Dlaczego wegetarianie są tacy nerwowi i agresywni ?

Polecane posty

Gość dlaczego ?????????

Wystarczy napisac że jesteś zdrowa, lubisz np jeść jajecznice czy hamburgera ,ale dziś masz np prochnice zęba i pytasz o znieczulenie, to oni z mordą na ciebie ze jestes zatruta, masz pasozyty ( nawet jesli napiszesz ze robilas 3x testy na robaki i wyszly negatywnie) to i tak masz robala !! jajeczko w tobie gnije i zgnilizna idzie do zęba. Efekt ? Nadal nie dostałas odpowiedzi na twoje pytanie ,bo normalni ludzie uciekli z topiku a oni prowadzą ze sobą monolog .

Gość dlaczego ?????????
:D:D

Gość beeeereeetyyyy
:D Na plantacjach produkujących jak najbardziej wegetariańskie owoce, np. kokosy, pomarańcze, ananasy, którymi wegetarianie tak chętnie się zajadają pracuja niewolniczo dzieci, naet 7 letnie. Wspinają się na palme ( kokosową) i obcinają owoce. Nie wszyscy uchodza z życiem. Niektóre dzieci spadają i giną. Zakopuje się je i nikt o tym nie wie. Był kiedyś duży reportaż w niemieckiej telewizji na ten temat. Ale nad losem zwierzątek to każdy sie pochyli... Prawda jest taka,że zawsze istaniał wyzysk, zawsze istaniało i istnieć będzie ludzkie i zwierzęce cierpienie, zawsze ktoś kogoś zabija,żeby zyć. I hipokryzją jest udawanie.

Gość beeeereeetyyyy
...udawanie,że jest inaczej. A co do pasożytów, to właśnie dlatego mnie już się nie chce wchodzić na dział zdrowie i uroda. Na złamany paznokieć też wymyslają pasożyty albo candidę i każą pluć w szklankę z wodą. Ponoć był tu chłopak, który kogoś tam pogonił, bo jego dziewczyna zamiast isć do lekarza słuchała rad z forum, pluła w szklanke, czytała o pasożytach, a okazało się,że omal nie umarła, bo miała przetrwały łuk aorty. Zero pasożytów.

Gość dfdndjngbnv
Wege na taki argument najczesciej odpowiadają : CO MNIE OBCHODZĄ JAKIES DZIECI ? Wole zwierzęta :D

Gość vdavav
człowiek zminił sie z małpy w człeka i zaczoł byc coraz inteligentniejszy dopiero wtedy kiedy zaczoł jesc mieso ! tak jest prawda !!

Gość jsagdyefdtf
Ponoć był tu chłopak, który kogoś tam pogonił, bo jego dziewczyna zamiast isć do lekarza słuchała rad z forum, pluła w szklanke, czytała o pasożytach, a okazało się,że omal nie umarła, bo miała przetrwały łuk aorty. Zero pasożytów. . I co napluła do szklanki stwierdziła ze nie ma grzyba i co nie poszła do lekarza ? kupy sie to nie trzyma.

Gość wegetarianie bla bla bla
Nie każdy kto nie je mięsa jest wegtarianinem, może być też wegainienm, witarianiem itd wegetarianie to tak samo zatruci ludzie jak padlinożercy. A dlaczego są agersywni ? :) Jak widzą te wasze wypociny to sie nie dziwie ze sa wyporwadzeni z równowagi.

Gość Petronela z pipidówy
proste - jak brak argumentów do obrony swoich wyborów należy załaczyć agresję :D

Gość beeeereeetyyyy
Nie wiem, jak to było i nie obchodzi mnie to. Źle się czuła, dostała rade,żeby pluć i zbadać pasożyty, pluła, nie dzwoniła na pogotowie, w końcu ten chłopak to zrobił. Nie mój cyrk, nie moje małpy, jak głupia była, to jej sprawa. Jeśli ktoś wierzy kafeteryjnym oszołomom, to powinien wypaść z puli genowej,żeby genów głupoty dalej nie rozsiewać. Mnie jej akurat nie żal. :P

Gość kamil 1979
nie wal sciemy bo dokłądnie pamietam jak koles to pisał i nie opiywał takich szczegółów ktore ty tutaj przedtsawaisz, bo to pewnie ty to pisałas/łeś i teraz walisz scieme, proste jak drut.