Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotniiiiiiiiiii

Polskę wymyślił SZATAN!!!

Polecane posty

a ja całe życie zwalałam Polskę na MARYJĘ. Piszę te słowa ku ostrzeżeniu, żeby nikt nie myślał, że Polske poprzez chrzest wymyśliła Maryja. Co prawda ona sie nie ochrzciła, ale Bóg się ochrzcił. Jednak Polska od Maryji to wyłacznie CICHY chrzest. Bo jednak była ochrzczona - tak myślę. Ale TAKI CHRZEST jak wasz to tylko od diabła. Jesteście PAŃSTWEM SZATANA - każdy pass USA - każdy ksiądz, stara baba, stary facet oraz młodzież wiecie i dzieci. WSZYSCY JESTEŚCIE DZIEĆMI DIABŁA. Bo ja jestem dzieckiem diabła. Popatrzcie sie na siebie!!!! [wściekly] I CO ROBIĆ? Cóż... nawróćcie sie i pokutujcie już dziś!!!! Tyle można wam doradzic - śmieszne to moze i jest, ale wiecie - CO OPRÓCZ TEGO? Do diabła idzcie za film o Analizie. Ale dno? A jakie wy to macie szkoły w tego chrztu. Jedyna nadzieja dla was to szkoły i to wszystkie Z SAKRAMENTÓW. Państwowe szkoły. No a pierwszy chrzest - 966 - jak widzimy. :(

Bo czy pragnę wrócić do nauczania w Polsce - polska oświata to dzieło CHRZTU POLSKI - spuścizna chrztu Polski, który od biedy myślałam, że jest to dzieło Maryji by Polaki się ochrzciły i tak ich ona prowadzi. Ale dziś w to wątpię. Was szatan ochrzcił bo nic innego nie pasuje. Nie obraźcie się. Jesteście państwem szatana. I te rodowody. A słuchajcie ikona częstochowska z którego jest ogólnie roku? Około 0 n.e. , nie? jak ona do was pasuje. Ale same blondyny z was są. Jedynie bona jest ciemna i wierzy jedynie w Guadalupe NA MNIE. Ale co jej to da. Jakby Polska była państwem Maryji to po mnie, a tak? Nawet z takim zdechłym chrztem. A tak? i co? i tyle. A jednak nie jest państwem Maryji bo nie po mnie. I co ta Bona taka matka - matka choćby wcale - papież lepszy niż ona, ale matka. Ja nie moge :(

Wiecie nic tylko ta ikona jest z roku ok.12 n.e. kiedy to niby Pan Jezus nauczał w Świątyni??? a chyba namalowano w Egipcie na pożegnanie św. Rodziny obraz maryji. Że jakaś wielka święta to jest żydowska. W dziecko to tam wierzyli, ale matek nie mieli. No to jakaś wielka święta. Ale kto to namalował? I tyle. No i to jest ograne, że nauczał w świątyni. Ale gdzie? i tyle. No nie wiadomo... i tyle. W każdym razie coś z tym jest to związane bo nic tylko szkola i szkoła a po co to komu? I tyle :(

Gość Kopciuszek biedny
a ja sie zastanawiam kto wymyslil drewniane stoly produkowane w Indonezji sprowadzane do Europy i sprawiajace ze BIEDNY LUD sie nimi podniecac ma na widok takich mebli u Krola Beckingen :( A po co im byla ta BALI? Moze chcieli kupic tam stol? Kolejny do kolakci i lamac sobie nogi na lbach ochoczo. A Mozart bedzie mu przygrywal na flecie w rytm.

Gość Kopciuszek biedny
Drewniany stol z Indonezi stoji w komnacie a raczej SALI DO TORTUR. Najlepsze tortury na drewnianach stolach? Trzeba miec wyobraznie.

Gość Kopciuszek biedny
ale musial zablysnac przed prostym luden stolem z Indonezji, no bo wszytsko na pokaz. Trzeba sie pokazac w czerwonej koszuli , usiasc do stolu ze Szwajcarii i polewac robolom. Skakac jak kelner, by komus udowodnic ze sie myli. A to dobre. Takim trzeba byc panem i wladca, Chyba upadlym. Ale tego jeszcze nie spostrzegl. NIESTETY

Gość Kopciuszek biedny
a na stole z Deutschlandii z motywem cmentarnym podaje sie specjaly z moskiewskiego stolu! W koncu cmentarz pasuje do wystroju. Taki klimacik w przerwie pomiedzy torturami. Urozmaicenie. Bogate wnetrze ale tylko na pokaz dla robola z kolczykiem w uchu. Trzeba poczuc sie dumnym w koncu, chocby z wystroju cmentarnego... Zawsze cos nie?