Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do_powyzej30 lat

LATA 90-TE JAKIE TO BYLY CZASY W POROWNANIU DO TERAZ?

Polecane posty

Gość do_powyzej30 lat

pytam o klimat -atmosfere jaka wtedy byla, kulture, gospodarke, jak to porownujecie z obecnym klimatem gdyz jak dla mnie byly to czasy pelne energii w powietrzu, i mozna bylo kase robic jeszcze

Gość trytuytuy
ja co prawda dopiero 27/8 ale wydaje mi sie ze bylo duuuzo lepiej pod wzgledem ogolnie pracy, związkow, kasy itp

Komórki dopiero raczkowały, więc wysyłało się listy i pocztówki.... Zamiast siedzieć przed kompem człowiek wisiał na trzepaku albo ganiał za piłką.... Piękne czasy :)

Gość wrednamalpaa26
jak tlumaczę córce że ja nie miałam komputera t się na mnie patrzy jak bym z kosmosu przyleciała i pyta się to co ty robiłaś przez całe dnie, ja jej wtedy odpowiadam że grałam w gumę gonilam się, ona zeby wyszła z domu nie wiem co musi sie stać a ma 9 lat woli przed kompem siedziec niż bawić się na dworze, eh lata 90 były super

Gość syrenejczyk.....
nie wiem co musi sie stać a ma 9 lat woli przed kompem siedziec niż bawić się na dworze, eh lata 90 były super zacznij juz leczyc dziecko

Gość stary ale jary ramol
Teraz kobiety są dużo łatwiejsze - to duży plus nowych czasów. :D

"Teraz kobiety są dużo łatwiejsze " - No coś Ty ! nie łatwiejsze a wyzwolone :D

Gość stary ale jary ramol
"No coś Ty ! nie łatwiejsze a wyzwolone" - czy rozwiązłość oznacza wyzwolenie? Raczej nie - tylko problemy. A poza tym co to faceta obchodzi czy laska jest "łatwa" czy "wyzwolona" - ważne, że ochoczo nogi rozwiera. :D