Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oznaki

pojawiły się plamy na twarzy, osłabienie, podskoczyło ciśnienie, ból głowy ...

Polecane posty

Gość oznaki

czy to może być oznaka ciąży, w sensie czy tak może zaczynać się ciąża? okres mam dostać za 2-3 dni i może to zbliżający się okres ale jestem jak przetrącona, nie wiem co się ze mną dzieje. nie mam wrażliwych piersi ani nic z tych takich klasycznych objawów jak nudności czy coś.

Gość oznaki
temperatura ciała wczoraj wynosiła między 36,8 a 37, dzisiaj rano 36,2! więc stwierdziłam, że na pewno nie ciąża bo temperatura by się utrzymywała ale teraz też miałam 37,1 jak sobie zmierzyłam, może mnie coś łapie, jakaś choroba po prostu?

Gość oznaki
podnoszę

Gość Joa-nnnna
Byc może, ciezko powiedziec. Ja rano mam temperature 36.6, popoludniu i wieczorem 37.1. Mdlosci pojawily mi sie okolo 4 - 5 dni po terminie okresu.

Gość marika......
poczekaj, siegne po krysztalowa kule ;)

Gość oznaki
rozumiem, ja jestem 2 dni przed okresem ale rozumiem, że skoro ta temperatura tak mi rano spadła to w ciąży chyba na pewno nie będę bo w ciąży ona chyba musi się utrzymywać cały czas prawda? tak jak ty miałaś 36,6 a mnie spadło aż do 36,2 to chyba ciąża jest niemożliwa. wiadomo, że jakbym okresu njie dostała to za te 3 dni zrobiłabym test ale sądzę, że dostanę. Podwyższone ciśnienie, temperatura po południu, czy osłabienie to chyba nie oznacza jeszcze ciąży? zaczynała się komuś tak ciąża?

Gość oznaki
no wiem, wiem, że tak nie dowiem się tego tylko chodziło mi o to czy którejś z was tak się ciąża zaczynała czy nie ma takiej osoby, pewnie dostanę okres może nawet dzisiaj czy jutro a najpóźniej w piątek i tyle

Gość Joa-nnnna
Nie wiem czy musi, u mnie jest czasem 36.4 rano, po poludniu i wieczorem zawsze 37 - 37.1

Gość oznaki
Joanna ale takich dolegliwości jak ja nie miałaś na samym początku tak w czasie terminu miesiączki?

Gość Joa-nnnna
2 - 3 dni przed miesiaczka - bol w podbrzuszu, bolesnosc piersi, zylki na piersiach, takie objawy mam zwykle przed okresem, wiec nie podejrzewalam ciazy. w dniu okresu - kilka dni po - czestsze oddawanie moczu, ale nadal czekalam na okres. 4-5 dni po okresie doszly mdlosci, zrobilam wowczas test i wyszly dwie grubasne kreski.

Gość Joa-nnnna
2 - 3 dni przed miesiaczka - bol w podbrzuszu, bolesnosc piersi, zylki na piersiach, takie objawy mam zwykle przed okresem, wiec nie podejrzewalam ciazy. w dniu okresu - kilka dni po - czestsze oddawanie moczu, ale nadal czekalam na okres. 4-5 dni po okresie doszly mdlosci, zrobilam wowczas test i wyszly dwie grubasne kreski.

Gość oznaki
u mnie nie tych żyłek na piersiach, a bolesności piersi to już na pewno nie ma, przed okresem tego też nie mam, ale zmierzyłam teraz temperaturę i mam 36,6 i to jest 27 dzień cyklu więc na bank nie jestem w ciąży bo cykle mam 29-30 dniowe.

Gość oznaki
teraz już wiem, że nie jestem :oczko

Gość oznaki
o kurde mia byc usmiech ale mi ktos klawiature przestawil ://////