Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaaaaaaaa2212

czy przespałybyscie sie z facetem w zamian za prace?

Polecane posty

Gość paulinkaaaaaaaa2212

tak szczerze?? jesli byście były pewne ,ze dostaniecie ta prace ,a byłaby płatna 2500 na reke?

Gość i jeszcze pytasz
no pewnie :)

Gość paulinkaaaaaaaa2212
no i tez czy zostalybyscie jego kochanka ,, na stałe" bo on byłby waszym szefem? facet sredni z wygladu , ma dosc duzo kasy , zone o 2 małych dzieci

hehe śmieszna jesteś,,,,dają Ci ochłapy a Ty chcesz je wziąć. 2500 zł to dobre pieniądze ?

Gość klementynka37
O jak ma 2 małych dzieci to nie.

Gość ytruytiuuoui
nie, obrzydliwe, nawet za 5 tysiecy nie, oblesny ruchacz. wole zdychac z glodu niz zeby jakis ku r wiarz mnie pieprzyl jak szmate

Gość paulinkaaaaaaaa2212
no jak na studentke to nie takie ochłapy sa.. na co liczyc innego? a nawet o taka prace ciezko bez znajomosci

Gość helpp miiii
A co mi przeszkadzają dzieci,a on bedzie miał wiecej i dwie kobiety,a wtedy kiedy sex to nie ma pracy - wiec żadnej pracy za sex nie ma.

Gość ytruytiuuoui
przemek szmaty zawsze byly i beda, nic sie na to nie poradzi, szkoda tylko jego zony i dzieci... no ale w sumie wdizialy galy co braly, mam na mysli jego zonę

Gość Aniaaniatoja :D
Jak ma kondycje z pieć razy na noc to niech ru.......cha ,tylko niech sie nie szmaci i nie sapie,a gdy załatwi dobrą prace to i ja pojeżdze na jego kucyku.

Gość Aniaaniatoja :D
Szefem to powinien być ogier, co twardszego wyjmuje jak wkłada!!!!!!!!!!!

Gość kolega prawika_21
kobiety to kurwy jebane !!!

Gość miałam niby lepszą
propozycję, bo zaproponował mi pracę facet, z którym kilka lat temu spotykałam się. Zaproponował w firmie swojej znajomej, nie w jego. Chciał tylko żebym się w zamian umówiła z nim na kolację...ze śniadaniem:o. I pomimo, że go bardzo dobrze znam i nie spotykałam się wtedy z nikim, to propozycję odrzuciłam i przyjęłam pracę w hipermarkecie... Nie daję dupy za coś. Lubię bardzo seks, ale mimo to, mam jeszcze jakąś godność. Poza tym, pewnie byłoby tak, że na jednym razie by się nie skończyło, chciałby jeszcze:o. Nie żałuję, że postąpiłam, jak postąpiłam. W hipermarkecie na szczęście też już nie pracuję🖐️