Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanz klosssss

ona piękna i on bestia - nie rozumiem

Polecane posty

Gość hanz klosssss

znajomy jakiś czas temu poznał dziewczyne - zupełne przeciwieństwo jego. on - brzydal, chudy, dziwny wysoki głos, ubiór to mieszanka dresa i bezguścia, bez szkoły, bez mieszkania, bez auta, bez pieniedzy, wygląda jak 7 nieszczęść, cwaniaczek, brak stylu, z charakteru przecietny, brak zainteresowań, niezadbany, nieogolony, tzw "pi zda". nie potrafie w nim znalezc zadnego plusa. no chyba że potrafi wogóle pisać i czytać. ona- ładna, wysoka, ciekawy niecodzienny styl , zadbana, ładne ubrania, mądra, młoda, raczej z tych "bogatszych". nie moge sie nadziwić jak chodzą razem za reke jest to dla mnie niepojętne. ona wiecej od niego gada a on taka ciota nie umie sie wyslowic , a są juz razem ze 2 lata. kurva mać ja sie pytam o co tu chodzi? co tu jest grane? jak ona na niego poleciała?

Gość Petronela z pipidówy
miłość ślepa jest :D

Gość hanz klosssss
nie wierze

to jej zapytaj :P

Gość hanz klosssss
no przestań

dlaczego? Może jej oczka otworzysz :D

Gość yhyyy
no musial ja czyms zainteresowac, ty widzisz go w negatywach a ona najwidoczniej zupelnie inaczej. Cos mi sie zdaje, ze mu zazdroscisz.

Miłość nie wybiera, nie szuka poklasku... Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. I każdy ma swój ideał. Nie wiem w czym tkwi Twój problem, że zakładasz o tym topiki na Kafeterii. Kochają się - życz im szczęścia. Skoro ona z nim jest to znaczy, że dla niej on jest najwspanialszym facetem na świecie. Ma według niej "to coś". Nie widzę w tym nic dziwnego. Wbrew powszechnej opinii ładne dziewczyny nie lecą tylko na kasiastych przystojniaków o pięknej aparycji, podniecającym głosie i szerokiej klacie.

Gość hanz klosssss
oczywiscięże mu zazdroszcze. jednocześnie zycze wszystkiego dobrego

Gość hanz klosssss
titalituria albo zyjesz na innym swiecie albo jestes bardzo naiwna

hanz klosssss dlaczego uważasz, że Titalituria jest bardzo naiwna? Przecież ten facet musiał czymś zachwycić tę dziewczynę. Jest z nim z jakiegoś powodu i skoro piszesz, że on nie ma kasy, to na pewno nie jest z nim z powodów materialnych. Widocznie ty nie dostrzegasz jakichś jego zalet. Może jest czuły, opiekuńczy i daje jej oparcie?

Gość Kinia;*
I to jest dowód prawdziwej miłości. Ona nie poleciała ani na wygląd, ani na kase, ani na nic innego tylko po prostu na niego. A poza tym to, że Ty go tak widzisz to nie znaczy, że on taki jest naprawdę. Pewnie nie jest taki zły, jak się go lepiej pozna, a uroda to rzecz gustu.

Gość hanz klosssss
moze masz racje kinia widocznie odpowiedzia na to pytanie bedzie poważny fart ze znalazl on taka dziewczyne nie ukrywajmy ze to brzmi jak bajka zza 7 gór i taka milosc jest niespotykana bo takich dziewczyn niema

Gość Kinia;*
Są, są ; ) i ona jest na to dowodem. Po prostu ciężko jest je spotkać, bo nie chce się szukac..

Gość hanz klosssss
no to powiedz gdzie szukać i jak szukać

Gość hanz klosssss
a pozniej mowią ze "ksiezniczki szuka "

Gość Kinia;*
Ja mam Ci powiedzieć gdzie szukać? Przeciez to nie jest tak, że w jakimś jednym miejscu, tylko wszędzie.. Jak szukać? Nie wiem, może dokładniej, lepiej, nie oceniać od razu, nie zadowalać się czymś na chwile, może zmienić swoje nastawienie. Ciężko powiedzieć. A co Cie ochodzi, że powiedzą? To chyba dobrze, że szuka księżniczki, a nie wystarczy mu dobra dupa i ,że liczy się dla niego coś więcej.

Gość hanz klosssss
a Ciebie gdzie mozna by bylo poderwać, i , czy zainteresowalabys sie facetem jak z mojego opisu?

Gość Kinia;*
Mnie mozna by było poderwać.. w sumie wszędzie, zależy o co Ci chodzi. Jeżeli naprawde jest taki jak z opisu, no nie wiem, bo przedstawiłeś źle jego charakter,a pewnie tak nie jest. Ale jeżeli chodzi o wygląd, to trudno mi powiedzieć, bo nie moge go sobie wyobrazić za bardzo, ale mój facet jest dla mnie najprzystojniejszy, mimo, że wiem, że wielu się nie podoba. Może dlatego, że nie jest to jakiś klasyczny przystojniak,a jednak ma w sobie ''to coś'' no i wspaniały charakter,a tez nie ma auta, mnóstwo kasy czy bogatych rodziców nawet gdyby miał to nic by to nie zmieniło.. Poza tym miłośc nie wybiera, a ten znajomy jej się pewnie spodobał, napewno odkryła to czego Ty nie widzisz;)

Gość Joanna Burzyńska
To przeznaczenie od Boga! Nie kłóćcie się, dzieci i nie miejsce pretensji. Niezbadane są JEGO wyroki.

Gość hanz klosssss
no jesli z nim jest to raczej na pewno sie jakos spodobal :) jak on ją przyciagnaol to jest dla mnie zagadka. wydaje sie ze pozostal mu tylko charakter, ktory moim zdaniem i tak nie jest jakis wyjatkowy

Gość hanz klosssss
kogo, na Boga ?!

Gość Kinia;*
Ale na jakiej podstawie uważasz, że jest brzydki? Może ma specyficzną urodę, ale brzydki to chyba za duże słowo..

Gość hanz klosssss
teraz mnie bedziesz z kazdego slowka rozliczac mysle ze tu nie chodzi o wyglad, a dla niej on i tak jest najpiekniejszy moze po prostu pierwszy podszedł