Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikaa_1234

jak poznać po facecie czy zdradza?

Polecane posty

Gość marikaa_1234

chyba juz zglupialam ale caly czas mam mysli ze mnie zdradza. jest za granica juz sporo czasu wczesniej rozmawialismy bardzo czesto na skypie wiedzialam co robi teraz dzwoni 2 razy dziennie na telefon bo skonczyla sie umowa na internet i pozniej nie wiem co robi przed swietami jakis tydz pracowal o 2 godziny dluzej i 2 godziny wracal z pracy (ma 70km) ale zawsze po 15 byl juz w domu a teraz wraca po 18 w sumie wiecej powodow mi nie daje nie wiem co myslec ale teraz te zdrady sa strasznie czesto spotykane co myslicie?

Gość marikaa_1234
hahaha rozwaliłeś mnie :D

Gość marikaa_1234
ale w sumie jak wyjezdzal do polski to tez po 18 wyjechal bo dopiero wtedy wrocil a zawsze wyjezdza od razu jak wraca z pracy chyba panikuje za bardzo co...?

Gość tak to już jest...............
z miłością na odległość:o

Gość marikaa_1234
noo to jest straszne ale chyba już ostatnie 3 tyg tak mi powiedzial bo chce mnie wziac do siebie

Gość marikaa_1234
nikomu tego nie zycze takie wyjazdy to najgorsze co moze byc w zwiazku

Gość lidka__
Wiem co czujesz. Ja arurat kiedyś zostałam zdradzona i teraz mam trochę fioła na tym punkcie, ale wiesz co? Takie zamartwianie się na zapas nie ma sensu. Związek powinien opierać się na zaufaniu. (Chyba, że już Ci kiedyś wykręcił jakiś numer, to może być z tym b.cieżko). Czy on daje Ci jakieś powody do zmartwień, jaka jest między Wami relacja. Wydaje mi się, że jak już dochodzi do zdrady to zwykle to jest w sytuacjach kiedy związek się wypala, zauroczenie mija a zdradzający ma ochotę na powiew świeżości. Trzeba jednak przyznać, że są i takie numery ktore zdradzają gdzie i z kim popadnie, bo oddzielają całkowicie sferę emocjonalną od seksu, wlaściwie to nie czują, że w ogóle zdradzają.

Gość marikaa_1234
jestesmy razem ponad rok nigdy mnie nie zdradzil nawet nie dal mi powodu do zazdroisci jest niesmialy do obcych ludzi jestem jego pierwsza dziewczyna a w tym roku konczy 24 lata bardzo rzadko sie widujemy nawet jak byl w polsce to raz w tygodniu ale jak sie widzimy to jest super jak odjezdza to placze(nie jest ciota tylko jest bardzo uczuciowy i wrazliwy) ale niepokoi mnie to ze nagle tak pozno zaczal wracac z pracy no i przez tel w ogole dogadac sie nie mozemy a jak jest to jest pieknie jak bajce

Gość marikaa_1234
moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość więc zapamiętam
po jaką cholerę to ciągniesz skoro mu nic a nic nie ufasz i podejrzewasz o najgorsze?

Gość Egoisteeee
Wyłącza telefon, gada że ma rozładowaną baterię, ściemnia, obudź się frajerko.

Gość constantine J
zdrade można poznać po gęstości ale krótko po stosunku:D Związek na odległość to nie związek tylko gra komputerowa

Gość marikaa_1234
od 8 miesiecy teraz ja mam jechac do niego ufam jemu ale tym wszystkim pustym lalom nie ufam nie wylacza zawsze odbiera jak dzwonie tylko martwie sie bo czasami wszystko jest super pieknie a dopiero po jakims czasi ludzie dowiaduja sie o zdradach

Gość więc zapamiętam
"...super pieknie a dopiero po jakims czasi ludzie dowiaduja sie o zdradach" a czyli nawet nie masz dowodów i żadnej pewności, tylko po prostu masz schizy?

Gość marikaa_1234
no dokladnie schizy wiem ze to chore ale mam takie glupie mysli juz jakis czas chcialabym sie ich pozbyc ale nie wiem jak

Gość marikaa_1234
przed wyjazdem bylismy razem 7 miesiecy no kiszka ale malo nam juz zostalo tylko ze jakos chce przetrwac te pare tygodni i nie wkrecac sobie zadnych zdrad

Gość marikaa_1234
ze teraz ludzie na urlopach i wiecej roboty

Gość marikaa_1234
przez te moje glupie podejrzenia wszystko sie psuje juz dzis nawet zdazylismy sie poklocic

Gość marikaa_1234
powiedzcie co mam zrobic zeby mi to minelo

Gość doświadczona przez życie
1. chowa telefon, denerwuje się gdy bierzesz go do ręki 2. często nieobecny duchem, błądzi gdzieś myślami 3. spóźnia się, nie ma czasu, o określonych godzinach, porach jest zajęty i niedostępny 4. kłamie np. mówi że będzie coś robił cały dzień, a nie zrobił nic z tego co zapowiedział 5. łatwo go zirytować 6. masz uczucia nagłego zimna, takiego napady chłodu (dziwne ale się sprawdza) 7. sam fakt, że coś podejrzewasz! 8. Twoi znajomi nagle odnoszą się do niego niechętnie nawet ci którzy wcześniej chwalili, to niepokojący objaw jeśli masz powody aby sądzić że mogą wiedzieć więcej od Ciebie. oczywiście nie muszą wystąpić wszystkie objawy ale przynajmniej 4 to już zdradza