Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszyscy powaznie///

Wszyscy wegetarianie, ktorych poznalam to..

Polecane posty

Gość wszyscy powaznie///

jacys niedorobieni nieudacznicy. Zyja w jakims swoim dziwnym swiecie kielkow i nasionek i tak naprawde nie maja pojecia o wielu rzeczach, o zyciu itd. Pisze, bo wkurza mnie taka jedna paniusia, co zre pszenice i soczewice, jest przygluchawa i nic nie potrafi sama zrobic, nic nie wie itd. Powiedzialam jej, zeby zjadla stek ociekajacy krwia, to moze jej rozswietli ten korzenny umysl.

Gość wszyscy powaznie///
haha, dlatego pewnie BYLY ;-)

Gość Yach Chrystek
ja kiedyś miałem taką laskę. Zrobiła mi wykład że kiełbasa to morderstwo.

Gość Yach Chrystek
ja kiedyś miałem taką laskę. Zrobiła mi wykład że kiełbasa to morderstwo.

Gość bomba pod okiem
Pewnie że kiełbasa jest niezdrowa. Zwierzę czuję swoją śmierć na kilka dni przed zdarzeniem a stres który w tym czasie wytworzy zatruwa mięso.

Gość dfgsgsfhgfsh
ale mięsny jeż jest dobry.

Gość Petronela z pipidówy
Zwierzę czuję swoją śmierć na kilka dni przed zdarzeniem a stres który w tym czasie wytworzy zatruwa mięso. zatruwa jak zatruwa :D mieso na adrenalinie jest bardziej kruche - powie ci to każdy kot który bawi się najpierw myszką zanim ją zeżre

Gość Yach Chrystek
A mojej kiełbaski nie chciała wziąć do ust, twierdząc że śmierdzi dorszem i cebulą

Gość anika 28047
byam posiaazka - zby nie poedzec wlascicilka sklepu ze zdrowa zywoscia. w badzo duzm miescie- to jest sciema- warzywa sa brudne a nie ekologczne a jajka po prostu osrane i tyle. tlko cena kosztuja 2 x wecej . oczywiscie psztet i kotlety sojowe - ,a ludie zeczywiscie jk by z innego swiata. jeli kielbaska to mordertwo - ? rosliny tez czuja podobno.

ja też jestem wegetarianka i nie oceniaj tak ludzi. Ze jesteś zazdrosna o jakąś dziewczyne to nie znaczy ,ze możesz ją obrażać, pewnie masz problem ze sobą?!

Gość patrz na siebie nie na innych
ja tak samo, wy jestescie walnięci, ktoś kto je ekologiczną żywnosc nie musi byc wegee a wegetarianin nie musi jesc ekologicznej żywnosci, ja nie jem mięcha i jest mi super, a ludzie którzy jedzą? spoko niech se jedzą, nic mi do tego