Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueberry26

Czy takie relacje mogą być niebezpieczne ?

Polecane posty

Gość blueberry26

Przyjażń między dzwudzesto kilkuletnią kobietą, a mężczyzną po 50 tce ?

Gość constantine J
mogą jeśli nie ma granic,zasad,on jest psycholem a ty psychiczna:D

Gość zależy od intencji
problem w tym że 20 letnia dziewczyna ma mniej doświadczenia w ocenie sytuacji, a 50 letni facet je ma aż w nadmiarze, dlatego dziewczyna może dać się łatwo wykorzystać (nie koniecznie seksualnie).

Gość blueberry26
doświadczenia w ocenie sytuacji, a 50 letni facet je ma aż w nadmiarze, dlatego dziewczyna może dać się łatwo wykorzystać Możesz rozwinąć ?

Gość whitie
Może jeżeli będzie to przyjaźń na zasadzie relacji ojciec - córka. Wtedy to nawet świetnie się może sprawdzić. Innych możliwości nie widzę.

Gość constantine J
widze,zes napalona na temat.50latek moze łatwo manipulowac młodą bo ma doswiadczenie i mniejszą potencję, więc woli długo gadać,tulić,piescić itp.Jest to jednak układ córka-ojciec.Naiwne 20tki łykaja to romantycznie a potem łzy rozpaczy

Gość blueberry26
Nie jestem napalona, tylko wolę dmuchAĆ na zimne

Gość blueberry26
costantine jesteś doświadczony , więc po czym poznać ,że starszemu facetowi zależy na czymś więcej niż przyjażń?

Gość Petronela z pipidówy
w 99 przypadkach na 100 kończą sie identycznie ...

Gość blueberry26
tzn jak ?

Gość constantine J
Napalona,napalona i naczej byś nie grzebała w temacie.Fascynuje cie co najmniej.Znam przyklady.Jeśli go sprowokujesz seksualnie, obojętnie w jaki sposób ale niedwuznacznie, to po części możesz się przekonać do czego on zmierza.Jeśli się zamotasz na słowa , dotyk itp, to możesz z tego nie wyjść i to długo a to może się utrwalić i dupa wyjdzie z młodszymi facetami potem.Max do 20 lat różnicy

Gość blueberry26
Zamiotam tzn ? Tak poniekąd mnie fascynuje ta sytuacj, ale nie chce,żeby były przekroczone pewne granice. Jak go sprowokować ? Chociaż i tak pewnie nie miałabym odwagi :(

że pan wychodzi z roli "tatusia" na rzecz roli nieco bardziej mu odpowiadającej z biologicznego punktu widzenia :D Albo - miałam okazję obserwować takie zachowanie - ocenia młodą laskę pod kątem swoich wyobrażeń, mało przystających do rzeczywistości :P

Gość blueberry26
Ocenia pod kątem wyobrażeń i ??

pomyśl trochę :)

Gość blueberry26
Widocznie ostatnio u mnie jest mały problem z logicznym myśleniem, zresztą nigdy nie byłam w takiej sytuacji.

Gość kjoijkoi
Sama siebie oszukujesz. Mysle, ze chcesz tego, aby ten facet Cie pozadal, ale trzymal swoje emocje w ryzach. Mysle, ze gdybys wiedziala na 100%, ze facet uwaza cie za nieatrakcyjna, to bylabys rozczarowana. Badz ucziwa w stosunku do siebie🖐️

Gość blueberry26
Chciałabym,żeby uważał mnie za nieatrakcyjną nie miałabym tego problemu. Za dużo było dziwnych sytuacji, które dały mi do myślenia. Zresztą byłoby super , gdyby to była prawda...

Gość constantine J
jeszcze emeryt nie wytoczył dział a ty juz masz mokro w majtkach.Tak to właśnie działa na zmysły i słabe umysły.Jesteście baby emocjonalne i zawsze emocjami sie kierujecie.Fascynacja za czesto przeradza sie w uczucia,chęci,bliskość,uzależnienie, przekraczanie granic,dorabianie ideologii,wkręcanie sobie itp.Trzeba jasno określić się i relacje.Ty jesteś zbyt ciepłe kluchy,żeby to zrobić.JUż masz rozterki a to początek zaledwie.Nie nadajesz się do tego a jeslizgred jest bez zasad i wysyła ci sygnały jednoznaczne lub ty je tak odczytujesz,to jesteś w szachu.Nie widze tego zdrowo

Gość blueberry26
Może i jestem ciepłe kluchy, ale znam wielu mężczyzn w jego wieku i nie mam tego typu rozterek , ba nawet z nimi więcej przebywam niż z nim. Ja po prostu lubie jasne sytuację , ale nie potrafię w tej konkretnej sytuacji doprowadzic do takiego stanu

no to pomyśl DLACZEGO nie potrafisz

Gość blueberry26
Nigdy nie byłam w takiej sytuacji

piszesz: ale znam wielu mężczyzn w jego wieku i nie mam tego typu rozterek , no to o co tu chodzi? znasz bo mówisz sasiadom dzień dobry?

Gość blueberry26
Miałam na myśli,że przebywam z nim, mamy wspólne zajęcia, czasami również zostaje z nimi sam na sam i nic się nie dzieje, nie mam żadnych wątpliwości itd, ale też nie darzę ich ,aż taką sympatią jak jego.

hm... :D ramki se narysuj :P będziesz wiedziała czego sie trzymac w razie czego :D

Gość blueberry26
Dzięki za radę :P

ale ja piszę zupełnie serio... jesli idziesz w coś co nazywa sie przyjażń damsko-meska musisz to umieć inaczej popłyniesz wczesniej czy pożniej

Gość blueberry26
mam 2 dobrych przyjaciół facetów równieśników i nigdy nie było problemów tego typu. Może inna sytuacja ponieważ znamy się od dzieciaków. Czy młodsza kobieta może być taką prawdziwą przyjaciółką dla faceta dojrzałego ? Czy nie ma zbyt dużej przepaści?

dziecko ty mnie nie zadawaj takich pytań, bo problemem nie jest to co masz w metryce ale to co masz w głowie

Gość blueberry26
W głowie mam dośc poukładane i dlatego tak reaguje