Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdu

Dziwny email

Polecane posty

Gość sdu

Dzień dobry, Zagraniczna klinika zaprasza Cię w wolnym czasie do pracy jako zdalny pomocnik. Dla tej pracy nie musisz posiadać specjalistycznego wykształcenia lub specjalnych umiejętności. Możesz pracować nawet 1 godzinę tygodniowo, a zarabiać minimum 90 euro za godzinę. Wypłata dokonywana jest od razu w gotówce. Praca polega na przyjmowaniu od naszych klientów, mieszkających w Twoim mieście zamówień. Nie trzeba nigdzie dzwonić, czy daleko jechać. Jesteśmy gotowi udzielić Ci pełnej informacji na temat tej pracy i podpisać oficjalną umowę. Będziesz nie tylko zarabiać, lecz również pomagać innym ludziom. To jest praca socjalnie odpowiedzialna i humanitarna. W przypadku gdy praca będzie Ci odpowiadać, będziesz mógł stopniowo zwiększać ilość godzin roboczych tygodniowo. Twój dochód również będzie rosnąć. W celu rozpatrzenia Twojej kandydatury należy złożyć wniosek. Złóż wniosek już teraz i za 3 dni już zaczniesz zarabiać. We wniosku należy napisać: 1. Jak mamy do Ciebie się zwracać (Twoje imię) 2. W jakim mieście obecnie mieszkasz Wniosek należy przesłać na mój e-mail: Floyd@jobpilotpl.com,Ja odpowiem Ci osobiście w ciągu trzech dni roboczych. Wszystkiego dobrego, Floyd Hood

Gość sdu
takiego maila dostalam na rzadko uzywane konto podawane gdzieniegdzie, co obstawiacie?

Gość yyyhmyyy
hmm, pojęcia nie mam.

Gość maggiponaggi
ja obstawiam że to wielka kicha, a co sobie myślisz? że zagraniczne kliniki poszukują przypadkowych osób spamując na adresy pozyskane w nielegalny sposób i proponują na ślepo każdemu 90 euro za godzinę poczynając? No wybacz :D

Gość Kavok
ściema i tyle

Gość Napisz więc ten wniosek;)
Przecież tylko imię i miasto trzeba napisać...co Ci szkodzi?;)

Gość sdu
Mysle, ze kicha ale zastanawialam sie, czy ktoras z Was dostala podobnego maila i co to bylo?