Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość splendid

sims 3 pójdzie na laptopa ?????????? prezent dla dziecka !!!

Polecane posty

Gość splendid

Chce kupic siostrzenicy sims 3 na komunie rodzice kupują jej laptop mam pytanie czy ta gra pojdzie na laptopie ? chodzi o to czy gra pc wejdzie na laptop,czy gry na laptop sa inne niz na komp stacjonarny ? chodzi zeby weszło !!!!!! a no i najwazniejsze bo oni chca kupic taki laptop za 2 tysiaki nie za slabe toto do gier ? Bo jak za słabe to nawet gry nie kupuje

Oczywiście, że Simsy 3 pójdą na laptopa. Mam młodszą siostrę, więc mówię to z pełnym przekonaniem. Poza tym to, że to jest laptop, nie oznacza, że można na nim tylko układać pasjanse.

Oczywiście, że Simsy 3 pójdą na laptopa. Mam młodszą siostrę, więc mówię to z pełnym przekonaniem. Poza tym to, że to jest laptop, nie oznacza, że można na nim tylko układać pasjanse.

Gość ani939339
Hmm a zamierzasz jej kupić tylko podstawową wersje? Bo wyszło od groma dodatków i pewnie będzie chciała też je potem mieć, a to już za duże obciążenie dla laptopa. Sama podstawka nie ma problemu, ale jak mówie, dodatki zrobią swoje. To nie na laptopa.

Gość splendid
ani939339 :) Młoda nawet nie wie że sims 3 istnieje więc o dodatki nie upomni się :) poza tym to znudzony dzieciak raz dwa nuda i dla jej potrzeb grania sama podstawa starczy :) a dostanie tego laptopa to niech ma i jakąś gre do tego ......

Gość jaciekrece, u la la
Zależy od modelu laptopa.