Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle placze

Moje 3 letnie dziecko ostatnio wpada O WSZYSTKO W żalosny płacz

Polecane posty

Gość ciagle placze

Nie wiem co sie z nia dzieje, czy to efekt zmiany zamieszkania i otoczenia czy etap buntu, no nie wiem.Moja 3 letnia corka od jakiegos czasu non stop o byle co zaczyna zalosnie plakac, nie powie normalnie tylko w ryyk i to taki jakby ktos ja uderzyl.O wszystko placze, nie mowi normalnie tylko jeczy i placze.W nocy tez obudzi sie, nie zawola nikogo tylko zaczyna plakac jak lezy tak placze, ale nie wolając nikogo.Jak dlugo jeszcze?czy zmiana miejsca zamieszkania moze tak wplywac na dziecko, czy poprostu to takie przejsciowe w jej wieku??

Gość ciagle placze
.

Gość splendid
jak o byle co płacze tz że próbuje tym wyjsc na swoje albo dostac to czego akurat nie wolno jej miec ale jak płacze w nocy to byc moze miejsce zamieszkania wiesz....inny pokój meble łóżeczko itd to mala dziewczynka i trudno bedzie z nia porozmawiac ale moze spróbuj w taki sposób jak np kupno nowej poscieli lub zasłon oczywiscie niech ona wybiera takie dla dzieci kolorowe rzeczy pojedzcie do ikei tam mase tego do dekoracji pokoiku dzieciecego moze to pomoze ?

Gość Petronela z pipidówy
najprawdopodobniej jedno i drugie moje dziecko w wieku 3 lat poszło do przedszola i przestało sie smiać po 2 miesiącach wzięłam opiekunkę i jakoś wszsystko wróciło do normy

Gość ciagle placze
nie, o wyposarzenie pokoju czy meble nie chodzi bo malutka sobie WSZYSTKO SAMA wybierala do swojego pokoiku, lacznie z kolorem scian, rowniez poscielą.Np wdzisiaj rano wpadla wplacz rozpaczając ze nie chce pic herbaty, to ja jej mowi ze jesli nie cche wiec nie musi ją pic, nie ma powodu do placzu, jak nie chce to ok, nikt jej nie zmusza, a ona dalej zaplakiwala sie ze wogole juz nigdy nie bedzie pic tej herbaty, i szukala sobie powodow do przeciagania jekow

Gość ciagle placze
Sleeping to nie jest wylacznie wymuszanie, ze dajmy cos ona chce a ja nie chcem jej dac to zaczyna plakac, tak nie jest, jest to jeczenie i ryk odrazu , z miejsca, nie powie normalnie tylko zaczyna wyc

Gość Bylo okropnie
mysle ze mala przechodzi kryzys adaptacyjny.Nowe miejsce ,nowe otoczenie

Gość fcffgxfgx
przejdzie jej

Gość dałabym mu z liścia
może sobie powoli uświadamia w jakim kraju się nieszczęsne urodziło.

Gość ciagle placze
sama sobie z liścia strzel patolu :o

Gość e33w
nowa sytuacja mieszkaniowa ją przerasta dlatego placze, a ty sie nie zdziw jak zaraz zacznie ci sikac w lozko

Gość ciagle placze
bywa nieraz sie zsiusia sie czasami,ale aqbsolutnie nie karce jej za to.W tym wieku jeszce moze sie zdarzyc

Gość ciagle placze
up

Gość ciagle placze
:(