Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarryBerlin

Czy on chce tylko sexu?!

Polecane posty

Gość MarryBerlin

Poznałam na imprezie chłopaka. Całowaliśmy się wtedy. Od tamtej pory widzieliśmy się codziennie praktycznie przez cały dzień spędzaliśmy ze sobą czas. Wydawał mi się bardzo wrażliwy. Po 3 tygodniach uprawialismy sex i okazało się ze w łóżku jest naprawdę dobry. Zaskoczył mnie szczerze mówiąc. Po tym powiedział że mnie kocha. Ale od tego czasu mam wrażenie że on myśli bez przerwy o sexie. Co o tym myślicie? Czy to wszystko nie za szybko? Może powinnam przestać uprawiać z nim sex i sprawdzić jego reakcje ?

Gość szczavi
masz problemy... jakby mu żależalo tylko na seksie to by nie czekał aż 3 tygodnia tylko strał by cie wyrwać do łóżka w pierwszym dniu

na poczatku zwiazku jest zawsze duuuzo seksu :) jeszcze za tym zatesknisz.... mnie by bardziej martwilo ze wyjechal z "kocham cie" textem tak szybko...

Gość MarryBerlin
Ja 21 on 23. Dodam że jestem bardzo atrakcyjna. Wszyscy faceci na mnie patrzą gdy idę ulica co zresztą ten mój chłopak zauważył. Boję się że on się stara dla mnie (udaje zainteresowanie, mówi że kocha, jest bardzo czuły) żeby mieć u mnie szansę na sex.

Wiosna jest, wiecie jak to jest :D Impra jest, akcja jest, bzykanko jest :D Mówiąc poważnie, czekał całkiem długo z akcją łóżkową 3 tygodnie, to w takich akcjach nie jest patent na tzw. szybki numerek.

Gość Eeerrr...
Hmm..Facet po 3 tygodniach mowi, ze kocha?! Albo pomylil kochanie z zakochaniem, albo jest emocjonalnie niedojrzaly, albo ma w tym wszystkim jakis interes...

MarryBerlin wiesz zawsze jest ryzyko, trzytygodniowa znajomość, mimo wszystko może się okazać zbyt małym czasem aby dogłębnie poznać czyjeś intencje, szczególnie w tak poważnym temacie jakim jest powiedzenie komuś - "kocham Cię".

Gość autorka za to wykazuje
dojrzałość

Miłości od pierwszego wejrzenia, owszem zdarzają się, ale rzadko na imprezach, uwierz mi, trochę spędziłem czasu w takich miejscach.

Gość Taki jeden ziom :P
hehe tez mialem takich laseczek pare a o co chlopakowi w tym wieku przewaznie chodzi? jaka naiwna ;) dzieki, ze sa takie, mozna sobie pedzelka poprzycierac od czasu do czasu :)

Gość kinia_justynia
lubie jak od czasu do czasu facet mi ulzy w mekach, najlepiej obcy z dyskoteki ale trudno troche ich spić, zeby sie dali do kibelka zaciagnac, jakies rady??

Gość MarryBerlin
Może i jestem naiwna... Macie jakieś pomysły żeby sprawdzić o co mu chodzi?? Macie rację, za szybko z tymi wyznaniami że mnie kocha. Ten facet jest naprawdę zastanawiający... Macie może podobne przeżycia że facet się niby starał, zależało mu a okazało się że chodziło tylko o jedno??

Gość MarryBerlin
Może i jestem naiwna... Macie jakieś pomysły żeby sprawdzić o co mu chodzi?? Macie rację, za szybko z tymi wyznaniami że mnie kocha. Ten facet jest naprawdę zastanawiający... Macie może podobne przeżycia że facet się niby starał, zależało mu a okazało się że chodziło tylko o jedno??

Gość a magistra to pewnie masz
raczej zastanów się nad sobą a nie rozkmimiaj co sobie uroił jakiś gostek

MarryBerlin a czego oczekujesz od faceta który wyrwał Cię na melanżu? Myślisz, że on sobie tam "materiału" na żonę szukał? Oczywiście zdarzają się takie przypadki, ale to rzadkość, większość ma inne cele. :)