Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Etha

Ciąża?

Polecane posty

Witam. Zastanawiam się czy możecie mi pomóc. Mam pewien problem. W październiku zeszłego roku przestałam brać tabletki antykoncepcyjne ze względów zdrowotnych. Od tamtego czasu kochałam się z moim narzeczonym tylko kilka razy, zawsze z prezerwatywą lub globulkami. I pojawił się problem. Ostatni okres miałam w połowie stycznia. Robiłam już 5 testów ciążowych. Każdy w odstępie ok. półtorej tygodnia od poprzedniego. Każdy wyszedł negatywnie. Niestety wizytę u lekarza mam dopiero za dwa tygodnie, wtedy będę miała pewność. Ale mimo wszystko chciałam zapytać, czy możliwe jest, żeby 5 testów ciążowych się myliło (każdy innej firmy)? Czy mogę być w ciąży, mimo negatywnych testów? Bardzo proszę o pomoc.

Gość nimma
to nie ciąża. raczej problemy hormonalne. jeśli nadal cię męczy myśl o ciąży zrób sobie beta hcg z krwi w lab. 100% pewności daje.

Mnie na początku ciąży pierwszy test wyszedł negatywnie bo był za wcześnie zrobiony, drugi już był pozytywny więc wydaje mi się, że tak jak wyżej napisano to problemy hormonalne :) i nie nastawiaj się na to, że lekarz od ręki coś Ci powie, bo na pewno zleci badanie z krwi bądź usg.