ANAstazja508 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Około 5 lutego odstawiłam tabletki YAZ które brałam przez około pół roku. Krwawienie z odstawienia pojawiło się 7 lutego.Na pierwszą miesiączkę czekałam do 9 marca. Dziś już 10 kwietnia a ja nie mam miesiączki i strasznie się schizuje. W tym czasie wspolzyłam z prezerwatywą dzien po miesiączce w marcu i 23 Marca był taki mały kontakt (członek w pochwie na chwile, brak wytrysku), Ale nic z tego nie wyszło. Dzis zrobiłam test ciązowy z porannego moczu i ciązy nie wykrył. Co o tym myslicie??Dodam że nigdy nie miałam regularnych miesiączek.czy brak okresu to wynik odstawienia tabsów?Któras miala podobnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nimma Napisano Kwiecień 10, 2012 zrób sobie badanie beta hcg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cvcffvgfh Napisano Kwiecień 10, 2012 ten temat był już wałkowany tyle razy, że aż nie chce mi się pisać...ale napisze ci...tak to może byc spowodowane odstawieniem tabsów...ja czekałam prawie 2 miesiące na okres po odstawieniu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANAstazja508 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Ale pierwszy okres dostałam...a drugi gdzie? dzis juz 11 kwietnia i nadal go nie ma... Boże jak ja sie boje oszaleje ze strachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 "Ale pierwszy okres dostałam..." To nie ma znaczenia. :o Koleżanka wyżej już napisała, że to jest normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no coz.......... Napisano Kwiecień 11, 2012 Ja potrzebowalam okolo roku, zeby cykle mi sie unormowaly. To normalne przy odstawieniu tabletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach