Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebiesko zielona..!

DZIEWCZYNY JAKIE MACIE WLOSY I JAKICH SZAMPONOW UZYWACIE?

Polecane posty

I odzywek.ja mam wlosy przetluszczajace sie od gory a suche na koncach.i ciezko mi znalezc dobry szampon.a obecnie uzywam z fructisa wzmacniajacy do cienkich i oslabionych a odzywke tez z fructisa lekka i bez obciazania

Gość wredna zolllzzzaa333
pamietaj szampon zawsze do skory glowy a odzywke do wlosow ciezkie masz wlosy do pielegnacji jak ja:(myc trzeb a tak i tak a jka masz do mycia to smaruj olejkami i myj wyjscia nie ma

Gość Klaudiam
Ja używam szamponu radical, serum i mgiełki tej samej firmy. Maseczkę Wax, stosuje ją raz w tygodniu. Od niedawna wcieram we włosy oliwkę. Włosy myję co 3 dzień i nie przetłuszczają mi się u nasady i końcówki tez są ok.

Gość ja miałam tak samo tj
szybko się przetłuszczają u nasady a na dole siano:( też mylam zwykłymi szamponami i było coraz gorzej do czasu aż zaczełam myć szamponem Biowax latte proteiny mleczne lub pirolam potem odżywka loreala żółta ale tylkko na końcówki. ...I nie zamieniłabym już moich włosów na żadne inne!!!

Gość elseve loreal
ten żółty, a odżywka glis kur w sprayu bez spłukiwania z tej czarnej serii.

Gość elseve loreal
Też mam przetłuszczające włosy

Gość klohsdf
ja uzywam szamponu, odzywki, maski i mgielgi z serii sheer blonde jahn'a friedA ... tez mam wlosy przetluszczajace sie musze myc codziennie zeby jakos to wygladalo i suce na koncach mam wlosy rozjasniane

Gość ja myje
Herbal Essense czy jakos tak, ten niebieski, podobno mial nawilzac, ma pelno pozytywnych recenzji na wizazu ale jak mialam suche wlosy tak mam:O

ja mam suche wlosy, inny klimat tez na to wplywa, dlugie ciemny blond. Najczescie myje dobrym szamponem nawilzajacym, potem jakies maseczki wzmacniajace. Mam suche tak ,ze moge przez tydzien nie myc. W ogole sie nie przetluszczaja, nawet czasami musze wcierac olejki w skore glowy.

szampon-ELVIVE taki rozowy Krem nawilzajacy i maseczki i olejki-MICHELE MERCIER

Gość klohsdf
jak mozecie uzywac takich tanich szamponow :/ przeciez tam nic nie ma

Gość ja myje
wlasnie o to chodzi zeby nic w nim nie bylo (SLS, SLES) im wiecej tego badziewia tym bardziej wlosy sie niszcza

Gość klohsdf
no wlasnie w tyc taniochac jest jak najwiecej badziewia ktore ma udawac ze poprawia stan waszyc wlosow

Gość klohsdf
przeciez nikt nie da wam za taka cene naprawde dobrze odzywczych substancji czy co tam jeszcze bo nikou by sie to nie oplacalo

Gość ererte5tr
ja używam loreal elseve szampon z ceramidami i odzywke z ceramidami, raz w tygodniu szampon przeciwłupiezowy i odżywke z gliss kura