Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynaaaa...

Sprzedaje ubranka uzywane na zamowienie

Polecane posty

Gość justynaaaa...

Witam wszystkie mamy :) Tak jak w temacie sprzedaje ubranka uzywane na zamowienie. Mozna u mnie zamowic dany rozmiar ubranka i czy to ma byc dla dziewczynki czy dla chlopca. Na zyczenie moge wlozyc do paczki np wiecej spodenek, bluzeczek itp.. Wszystkie ubranka jakie sprzedaje wybieram sama w hurtowni, nie sprzedaje zniszczonych, bludnych, spranych ciuchow. Tylko znane i renomowane angielsie marki. Bardzo chetnie podejme stala współprace. Np jesli ktos chce sprzedawac na allegro lub dla wlasnych dzieci. Cena za 1kg to 35zl. Minimalny zakup 5kg, przy wiekszym zakupie daje atrakcyjne rabaty :) Serdecznie zapraszam do wspolpcacy. Zainteresowanych prosze o kontakt na maila: modemaluszki@gmail,com POZDRAWIAM!

Gość justynaaaa...
uprzedzam lojalnie, że niektóre są przesikane i niektóre z dzieci przechodziły świerzba oraz ospę

Gość justynaaaa...
podszyw

Gość justynaaaa...
mam również do sprzedania karoserię do syrenki w żółtym kolorze. lekko otarty prawy bok (do wyklepania). siedzenie pasażera dorzucam gratis

no dobrze ale te ubrania przeszly jakies odwszawianie itp. bo normalnie do lumpeksow trafiaja takie zdezynfekowane no nie?

Gość justynaaaa...
trochę wszy po nich biega, ale można przecież wytrzepać

Gość justynaaaa...
Prosze nie sugerowac sie podszywami...

Gość nbfljkbngfhb
no wiesz ja by zamówiła tylko z dosw.wiem jak to wyglada 2-3 ciuchy fajne a reszta do wyrzucenia

Gość justynaaaa...
Nie, nie. Ja sama wybieram towar dla klinetow i zawsze staram sie wybierac te najlepsze, firmowe ubranka. Bez ukrytych wad i tym podobnych..

Gość a to nie
moze to sa z tych niby zagranicznych kontenerow ja kupuje na rozpalke i do podlogi 100kg 60zl i tez czasami same dziecinne sie trafiaja

Chyba by ktos musial miec zle w glowie zeby sie nabrac na cos takiego :D kiey w lumpeksach sa takie fajne rzeczy i to za grosze.

Gość nghjjukiyki
autorko czy dobrze rozumiem ze trzeba u ciebie zamówic w ciemno 5 kg ubran i zaplacic za to 175 zł plus pewnie wysokie koszty przesyli,nie wiedząc nawet co jest w srodku?chyba sobie zartujesz :-0

teraz w lumpkach to same szmaty są - pewnie to co lepsze to znajomi jeszcze przed wyłożeniem przechwycą. Przynajmniej jeżeli o te większe rozmiary chodzi ( 104/110 ). Mój znajomy pracował w Anglii przy sortowaniu tych ciuchów i opowiadał że wtedy już jest pierwsze przebranie przez pracowników - a do Polski docierają najgorsze łachy. Często ci co przy sortowaniu pracują mają własnie układy z handlarzami i wybierają dla nich najlepsze ciuchy.

jezuu jakie szmaty ! Wógóle jak mozna sprzedawać na allgero takie wygnieciuchy - to chyba nie problem żeby żelazkiem przelecieć ... I cena za paczkę priorytetową pocztą polską ( !!!) 20 zł ????

Gość radosna mamuska
jak takie szmaty widze to sie ciesze, ze nie musze uzywanej odziezy kupowac

Gość jonnyss
o matko, co za szmaciory:O:O:O:O zenada zenada zenada