Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trample fun

Zwiazdy i Dama

Polecane posty

Damo poka nam wszytskim poka poka... Trample tylko bez takich propozycji...mnie juz tu ostrzegali, ale Ty mówiłaęs ze pożadny jestes

O jest i Cafe.....no za darmo za darmo, nawet dam Ci sie czegos napic, a moze i nawet cos do zjedzenia

Zwiazdy to wtedy moje pisanie o traktowaniu Ciebie jak Królowej byłoby kłamstwem. A nie jest więc sprawy o które najbardziej boją się kobiety pozostawiam pod ich całkowitą kontrolą aby obawy znikały jak śnieg ciepłą wiosną.

oj to złe porównanie...bo ta wiosna to sniegu jeszcze pełno widiząlma jadac pociagiem :) co do dziennikarstwa to kazali mi poprawic felieton, a ja mysle ze on jest dobry i nie wiem co robic.... moe Fiel mi pomoze :P ?

Hej cafe, nie narazie nie planowalam randki w ciemno, ale nie wiem co bendzie jak wruce do domu, morze tak na szybkiego sie cos zrobi. Damo a z jakiego wojewudztwa jestes albo z miasta? Nie chce zeby sie okazalo, ze jestes mojo grobo kijentko a ja was tu nazwyzywalam.

Zwiazdy mogie ci pomuc tylko mi powiec naj sam pierw co to felieton.

Czy jak mie na kacu zembuw cos wyrasta to znaczy ze to zomb mondrosci? Czy to znaczy ze wlasnie mondrzeje? Ta wrurzka co tu przyszedla to pewnoie wrurzka zembowa.

felieton o mazurach miał być i jest wszytsko pieknie ładnie. fiel felieton to taka forma diennikarska, która jest lekka to przeczytania, moze bc zabwana, nie jest dlugi ale tez nie na kilka zdan. o tyle wystarczy by ieedziec co to

ja juz pozbyłam sie zebów madrosci, jak czujez ze rozna to musisz szybko isc na zdjecie zeby widziec jak sie korzen uklada

Zwiazdo mazury oj tam bym chciał kiedyś zamieszkać i tak z dala od miasta, same lasy jeziora, cisza i spokój :-D

Zwiazdy a po co to zdjencie? Jak nie pujde to cos sie stanie? Na mazurtach bylam kupe razy to mogie ci pomuc cos napisac, czyli muwisz, ze w krutkej formie wyjasnic co to so mazory? Okiej.

po korzen moze rosnac pod zlym katem i wtedy npychac na siebie inne zeby o skrzywi ci zgryz. wiec trzeba to sprawdzic jak najszybciej nie chodzi o to, zeby wyjscnic czym sa mazury...jakas ciekawe historia z nimi zwiazana, czy jakis konkretny fakt opisac :)

To miło Trample. Fiel znam, nie za dobrze, nie mieszkam zbytnio tam ale poznałam kilka osob

Moim zembom josz chyba nic nie zaszkodzi, takze olac fotografa, niech zemby se rosno jak chco, matka natora sie o to zatroszczy. A historji znam pare dobrych o mazurach.