Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka starości

myślicie ,ze zawsze będizecie mlodzi

Polecane posty

i zdrowi , a tu psikus . Będziecie starzy , często samotni , czasmi bezdomni . A najwiecej z was to są co , ktorzy teraz tak bardzo wypieraja sie dizeci i rodziny , małżeństwa .

to pij go często , moze ci pomoże . Byłam w czasie śia w DSS , i ile tych starszych ludzi ma swoje rodizny , a jednak jest tak przeraźliwie samotnych iopuszczonych to szok .

tez tak zawsze myslalem ze zawsze bede piekny i mlody ale teraz.. zaraz ...zaraz... JA DALEJ JESTEM PIEKNY I MLODY !!

Gość sraka_ praptaka...
już tak nie myślę :)

jak czytam nawet tutaj na kafie co wypisują ludzie o starości to sobie myśle ,ze to forum gównażerii . Większość myśli ,ze starość to mieć 30 lat , 40 to mask . Niktj ajkoś nie mysli o tym że starość to 70 - 80 lat i wtedy też chce siezć , kochać i być kochanym , mieszkać w swoim domu a nie wo bcych kątach .

większość ludzi tutaj to faktycznie młodzież , więc nie ma czego sie spodziwać ,że maja jakieś przemyślenia o dorosłości a co dopiero o starości . Fakt jest faktem , że bardzo jestem ciekawa jak będize wyglądało życie tych , którzy teraz stawiaja tylko na pracę .

jak czytam ,że ktoś tam woli iść do domu straości żeby rodiznie dupy nie zawraćać to aż mi siechce krzyczeć Idz tam , zobacz co sietam dzieje ,to ci przejdzie .

dlatego ja mam ośmioro dzieci i nie boję sie starości , bo każdy miesiać będę spędzać u innego . nie to wy :D

o nie , przepraszma bardzo ja nie mam ośmioro dzieci , ja mam ich dwanaścioro :) przecież rok ma 12 miesięcy :D

no , prosże nawet jakiegoś debillnego podszywa siedoczekałam :) co za baran . nikt nie mówi o tym żeby w kółko rozmyślać o starości ale myślenie w stylu " jakoś to będzie " skutkuje widokami nieciekawymi .

nie dożyjesz albo dożyjesz . pora myśleć o strao=ści juz teraz , bo póżniej jest juz za póżno .

No i co mam sie zalamywac ze kiedys bede siwa, mam wpadac w depesje, bo pojawia mi sie zmarszczki? mam nie wychodzic za maz bo moze kiedys sie rozwiode? wez ochlon troche? depreche wioseena masz cyz co? Zycie jest piekne:)

czy m może być baranem ktoś to tak praktycznie myśli o swojej przyszłości ? :D "

nie chodzi mi o zmarszczki ale o rorodzinę panny tutaj wypisują ,ze dzieci mieć nie chcą , bo to egoistyczne . To ja sie pytam kto sie takak panną na starość zajmie ?

to ja zdecyduję czy dożyję czy nie. jest kurwa tu i teraz, nie zmierzam myslec o pieprzonej starości. uspokoj sie dziewczyno.

Gość polta polta
o jakiej starości marzycie ? zdechniemy wszyscy w miejscu pracy jako wpełnosprawni pracownicy

Gość spigola
eee tam no przeciez ma byc koniec swiata w grudniu,wiec korzystajmy poki mozemy,zostalo nam tak malo czasu;)

ja o twojej starości myśleć nie zamierzam , to pewne . ale ona przyjdzie czy tego chcesz czy nie .