Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnaaaaaaaa

czy zasięg GSM/GPRS/EDGE może być - net będzie chodził - do osób mających ...

Polecane posty

Gość annnaaaaaaaa

.... internet z sieci komorkowej mieszkam na wsi w poblizu aglomeracji krakowskiej i slaskiej

jak krochmal masz w normie i badania prenatalne też były ok,to myślę że nie powinno być problemu.aczkolwiek zalecałabym ci wykonać obowiązkowe badanie moczu i wizytę u dentysty.

Gość annnaaaaaaaa
tmobile

Gość annnaaaaaaaa
u mnie nie ma umts internet w telefonie chodzi - troche wplno a;le chodzi zasieg sieci komorkowej - bez zarzutu

Gość annnaaaaaaaa
wiec?

wszystko zależy na jakim poziomie jest zasięg to raz.. jeśli jest dobry kolejna sprawa jest taka że żaden operator nie zapewni Ci konkretnej transmisji danych.. To że na telefonie jest zasięg nie znaczy, że modem złapie identyczny i że będzie działać. Transmisja danych a połączenia typu voice to dwie różne rzeczy. Na transmisje ma wiele rzeczy wpływ: grubość ścian w budynku, to ile osób korzysta w danej chwili z nadajnika i z transmisji, pogoda, górki pagórki, lasy..itd.. Ja Ci proponuję kupić starter, zdradzę się już chuk.. w T różowej sieci mają np coś takiego jak starter blueconnect, kupujesz za 25 zł, wypożyczasz modem w punkcie obsługi, jak Ci zadziała to z tym lecisz. Ewentualnie, u mojego chlebodawcy możesz zamówić telefonicznie umowę i przy dostarczeniu na osobę prywatną przez kuriera masz 10 dni na to żeby zrezygnować bez konsekwencji. Dowiedz się u operatora u którego chcesz kupić tą usługę czy taka opcja jest i pamiętaj nic na "gębę" wszystko telefonicznie.. bo jak Cie w punkcie zrobia w chu* to żadna reklamacja nie przejdzie, a telefonicznie jak Ci konsultant bzdur naopowiada to w dziale reklamacji odsłuchają rozmowę i Twoją reklamacje uznają. Bynajmniej tak jest w T :)

jak w T to mi napisz jaka miejscowość konkretnie. Na jutro Ci to sprawdzę na co możesz liczyć ;) i tutaj napiszę :) w technicznej specjalizacji siedzę więc znam się na rzeczy ;D

Gość annnaaaaaaaa
Ostrężnica będę wzięczna za informację

zapisuje w telefonie ;) jutro dam Ci znać ale dopiero koło 18 bo jakoś tak wracam do domu :)

Gość annnaaaaaaaa
Thank YOU :) ok napisz dodam temat do obserwowanych

nie ma sprawy ;) polecam się :P spadam spać bo rano do roboty ... :D bleeeeee!!!!!!!

Gość inzynier serwisowy/...........
Przecież bierzesz dowolny telefon i wyświetla ci co widzi i jaki system. jak gprs to wolno. Jak umts to szybko. To ci jest kazdy telefon w stanie wyświetlić i moc sygnału w domu. A smartfony wyświetlą ci typ połączenia hspa hpsa+ itd Więc będziesz już wiedzieć wszystko. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h Od krakowa do zakopianki masz hspa na 100000%

Sorki napisałaś że nie masz umts Niestesty od krakowa na północny zachód nie ma netu. Szczególnie w miechowie , zawierciu, myszkowie. Jak mieszkasz w tych rejonach i nie masz umts to nie licz na szybki net.

Gość annnaaaaaaaa
mieszkam w rejonie Lrzeszowic - zachod od KRK dzięki za informacje jednak kupie laptopa i podlacze sie pod wifi domowe

Gość annnaaaaaaaa
chciałam się upewnić a czy isnieje szansa że tmobile jakoś poszerzy siec umts?

no na 2G to zawrotnych prędkości nie będzie.. Bez 3G raczej nie ma co liczyć na oglądanie filmów online lub rozmowy wideo na skype.. Pytanie czy będzie net interpretuję dosłownie.. Bo zależy komu do czego ten internet będzie potrzebny.. Doświadczenie też mam tak przy okazji..

Gość annnaaaaaaaa
ok - uciekam spac - o 4 wstaje dzieki do jutra - pa

W krzeszowicach nie będziesz racej nic miała napisz mi na gg bo tu zagladał. Podasz mi koma i powiem ci jak sprawdzic za free

Gość kitowa warszawianka
34 919 72 w krzeszowicach hest umts - na telefonie pojawia sie 3G

UMTS na zewnątrz 1 kreska czyli w środku jajko, na EDGE masz około 3 na zewnątrz max 4.. lipa.. na Twoim miejscu bym nie brała. Do końca roku nie jest planowana rozbudowa sieci niestety.. :/

Gość zaputałąm o zasięg
Dziękuje za opinie! kupie laptopa i podepne pod wifi domowe Dzięki :)