Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lawenda6

popiszmy:)

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest?
ja sie zgadzam z tym, jest do dupy! a zwłaszcza jak sie wkłada w cos cale swoje serce, cale uczucie a ktos ma to we duupie. Mowi ze sie poprawi, ze cos zmienia, ze sa efekty, a wystarczy kilka dni i sam sie wtapia, ja niczego nie szukajac widze tyle, ze tak jak kolezanki pisza wyzej, odechciewa sie wszystkiego!!! wiem, wasze sprawy mowia na inny temat, ale ja tez chcialam cos z siebie wywalic!!!!

cipa na maxa Skoro masz depresję to proponuję wyjazd w góry:):) A tak na poważnie to depresję należy leczyć. I wiesz co ? Zmień nick to ci się humor od razu poprawi:D

Gość
chodzę z zwieszoną głowa wszedzie, ostatnio olałem koleżankę mojej koleżanki i przez depresje wyszlem na chama bezczelnego:(

cipa na maksa, nie znam cie, ale dla poprawy twojego wlasnego ja, w moich oczach od teraz będziesz zajebistym facetem pod kazdym wzgledem czyli takie ktory miał duzo lasek bogaty wewnetrznie nie głupi który nie da zrobic z siebie debila

Gość
jak rozmawiam z kolegami, kolezankam to czesto jestem zamyślony tym i gubię watek rozmowy, nie potrafie nie myslec o tym

Gość
strasznie jestem przygnębiony:(:(:( to straszne co odczuwam:(:(!!!!!!!

i zapomniałam dodac ze boje sie ze moje dziewictwo się nigdy nie skonczy:( to mnie przeraza

to jeszcze jest bardzo dobrze:D i nie wstawiaj tu smutnych min bo to wkurwia robisz sie ciotowaty jeszcze bardziej. przydałby ci sie prawdziwy wpierdol ale taki zebys zapamietał bo za lagodnie cie traktowali. do roboty!! albo po tabletki nierobie!!:D wkurwiasz takim zachowaniem samego siebie więc sie zmien bo znajde cie i własnoręcznie ci wyjebe, zebys wiedzial

Gość
depresja mnie strasznie gnębi:(:(:(

jakbys naprawde mia depresje to nie chcialoby ci się wklepywac tylu smutnych emotkow. więc, WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!! nie rób sobie chuju zartów i idź spac kurwa albo na impreze

Gość
rozczarowałaś mnie, strasznie mnie te slowa zraniły

Gość
myslalem ze mnie rozumiesz, nie masz sumienia