Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetprzyszlosciowy

Wdowa z 2 dzieci...

Polecane posty

Gość facetprzyszlosciowy

No własnie, poznałem wdowe z 2 synami... CO o tym myslicie? Dobry pomysł żeby wiazac sie z nia?

Gość fizia.
jak dobrze daje to tak :classic_cool:

Gość a magistra to pewnie masz
Zależy jak długo jest wdową, tak czy inaczej to zawsze jest lepsza niż rozwódka

Gość facetprzyszlosciowy
jest wdowa od 2 lat.

Gość mnbvava
Wcale nie lepsza, bo jej mąż zza grobu może straszyć..

Gość facetprzyszlosciowy
ona 29 dzieci 6 i 5, ja 31

Autorze napiszę Ci tak, wiem że wiązanie się z kimś kto ma dzieci jest ogromnym wyzwaniem i obowiązkiem, ale z drugiej strony takiej kobiecie możesz zmienić cały jej świat. Osoba samotnie wychowująca dzieci nie jest człowiekiem drugiej kategorii. My kobiety, którym z jakiś przyczyn nie wyszedł związek z ojcem naszych dzieci marzymy o rodzinie. Wbrew temu co tu piszą często niedojrzali ludzie, nie jest tak że każda samotna mama to kobieta lekkich obyczajów. Życie płata różne figle - Twojej partnerce los odebrał męża (szczegółów nie znam), a ja np sama musiałam podjąć ciężką decyzję, że lepiej odejść, bo mój mąż bardzo się zmienił. Jednakże nadal marzę o rodzinie, o swoim mężczyźnie, który będzie tatą dla moich dzieci. Wcale się nie kryje z tym. Ten człowiek, który je spłodził nie zasługuje na miano ojca. Wybacz trochę się rozpisałam o sobie, ale chcę byś zrozumiał, że mimo trudów i niekiedy ciężkiej pracy możesz naprawdę zyskać coś wspaniałego - kochającą rodzinę.

Autorze napiszę Ci tak, wiem że wiązanie się z kimś kto ma dzieci jest ogromnym wyzwaniem i obowiązkiem, ale z drugiej strony takiej kobiecie możesz zmienić cały jej świat. Osoba samotnie wychowująca dzieci nie jest człowiekiem drugiej kategorii. My kobiety, którym z jakiś przyczyn nie wyszedł związek z ojcem naszych dzieci marzymy o rodzinie. Wbrew temu co tu piszą często niedojrzali ludzie, nie jest tak że każda samotna mama to kobieta lekkich obyczajów. Życie płata różne figle - Twojej partnerce los odebrał męża (szczegółów nie znam), a ja np sama musiałam podjąć ciężką decyzję, że lepiej odejść, bo mój mąż bardzo się zmienił. Jednakże nadal marzę o rodzinie, o swoim mężczyźnie, który będzie tatą dla moich dzieci. Wcale się nie kryje z tym. Ten człowiek, który je spłodził nie zasługuje na miano ojca. Wybacz trochę się rozpisałam o sobie, ale chcę byś zrozumiał, że mimo trudów i niekiedy ciężkiej pracy możesz naprawdę zyskać coś wspaniałego - kochającą rodzinę.

Gość a magistra to pewnie masz
" tak czy inaczej to zawsze jest lepsza niż rozwódka" użyłem skrótu myślowego i może wyszło prostacko, ale nie będę się rozpisywać na ten temat, prawda pozostaje prawdą

Gość wklejam ponownie
Jestem z mezczyzną ktory jest samotnym ojcem .Ogolnie na mojego faceta nie moge zlego slowa powiedziec, jest taki jaki byl, za to z jego dzieckiem bywalo przeroznie.Napewno bedzie kosztowac cie wiele pracy aby dzieci cie zaakceptowaly jako pelnoprawnego czlonka rodziny

Gość swedrft
ja piertole i tu sie przyszles pytac?? poznaj ja to sie dowiesz czy warto

Gość swedrft
ja piertole i tu sie przyszles pytac?? poznaj ja to sie dowiesz czy warto. tu siedzi samo gimgowno nie wiedzace nic o zyciu