Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bylo mnie

no wiec zadzwonil i odebralam...

Polecane posty

Gość nie bylo mnie

Czy ktos pamieta mnie, pisalam kiedys, ze nie odzywa sie od 2 tygodni. Na swieta wyslal mi zyczenia a dzis dzwonil dwa razy nie odbieralam. Niedawno zadzwonil znowu, rozmawialismy 30 minut. Zalezy mi na nim, podoba mi sie, chce sie spotkac w ten weekend. Musze objac inna taktyke, za bardzo pokazalam mu, ze mi na nim zalezy. Jak wykasowalam jego numer i przestalam sie odzywac to sam teraz szuka kontaktu, Wiec jednak olewczy stosunek dziala. Jak mam sie zachowywac? Moze nie powinnam zgadzac sie odrazu na ten weekend? Moze niech teraz on troszke poczeka...a ja powiem, ze jestem zajeta caly tydzien.

Gość deska 32
w tek książce masz przepis, to naprawdę działa: Dlaczego mężczyźni kochają zołzy

Gość a magistra to pewnie masz
po co te gierki, ludzie zacznijcie się kurwa szanować

jesli się zgodziłaś, a tera odmówisz, to może Cię rozkminić :classic_cool: i się wkurvi, że grasz z nim w jakieś "kobiece" gierki :classic_cool: więc teraz idź, a następnym razem powiedz, że nie masz czasu akurat w wyznaczonym przez niego terminie :classic_cool: to będzie myślał, że może coś było nie tak na spotkaniu :classic_cool:

i znowu ta debilna książka, powodzenia

Gość wrózka pierdula
pśp gdzie bylas jak cie nie bylo?

nie czytalam Twojego wczesniejszego topiku ale skoro sie facet 2 tyg nie odzywal to mozesz dac mu teraz troche poczakac, tym bardziej ze piszesz ze na niego dziala Twoje nieodzywanie sie. ogolnie faceci najczesciej tak maja ze lubia gonic kroliczka. im bardziej jestes zajeta tym bardziej zabiegaja o spotkanie :)

Gość wojowniczkaAntyGłupocie
albo powiedz ze ktoś kto cały czas utrzymuje z tob akontakt chce sie spotkać w ten weekend więc siłą rzeczy ktoś kto ma dla ciebie czas bardziej zasługuje na twoj czas

"ogolnie faceci najczesciej tak maja ze lubia gonic kroliczka." zaczyna się wypisywanie mądrości zaczerpniętych z "pani domu" :D

facet mnie pierze po pysku co dzien, i to dobrze mi robi bo wiem, gdzie moje miejsce

Gość nie bylo mnie
Czytalam ta ksiazke i trudno powiedziec, zeby rady w niej zawarte nie byly prawdziwe. Jak pokazalam mu, ze mi sie podoba i mi zalezy to sie oddalil, teraz jak go olalam choc bylo mi trudno, bo mi sie zajebiscie podoba, to nagle dzis wydzwanial jak szalony. Musze obmyslec jakas taktyke jak go usidlac.

Gość hoo hoo 2012
i słusznie, nie daj się frajerowi

Gość ciocia pralinka
O, a jak długo się znacie? Może wystarczy odpowiednio to rozegrać? ;)

Gość nie bylo mnie
Wlasnie jest to dosyc nowa znajomosc, wiec moze jeszcze sa szanse bo chlopak podoba mi sie strasznie i przez ten czas, kiedy sie nie odzywal myslalam o nim codziennie!Nawet tu wam nieraz o tym pisalam! Teraz widze, ze nagle sie mna zainteresowal na nowa jak kompletnie go olalam. Jeszcze mowi do mnie, ze czekal na jakas wiadomosc ode mnie, a ja powiedzialam, ze bylam strasznie zajeta w ostatnich dniach:D Nie wiem czy godzic sie na ten weekend niby jeszcze nie ustalil konkretnej godziny ani czy to bedzie sobota czy niedziela, ma dzwonic. Moze udam, ze mi cos wypadlo, ze zostalam zaproszona na wieczor panienski naprzyklad. Niech nie mysli, ze siedze w domu i tylko o nim mysle:D(co jest prawda...)