Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gizizamizia

przyjaciolke oszukuje chlopak poradzcie cos

Polecane posty

Gość gizizamizia

hej. Moze odrazu zaczne.Mam przyjaciólke, przyajznimy sie prawie 20 lat.Zawsze bylysmy blisko, nigdy sie na sobie nie zawiodlysmy. Przyjacióka od paru miesiecy ma chlopaka,zalezy jej na nim ale on totalny pleyboy, lekkoduch, przez jego łózko nie jedna sie przewinela.Od poczatku jak mi go przedstawila czulam jaki jest... ale do rzeczy: Kiedys bedac na profilu randkowym znalazlam jego profil, byl juz z moja przyacióką a mial wpisane ze jest samotny ze ma ochote na rozne rzeczyu z kobieta, zrobilam falszywy profil i napisalam do niego, on bardzo chetnie pisal, zapraszal na kawe drinka, chcial wpasc do jakby nie bylo nieznajomej dziewczyny, pisal tez o sexie ale nie doslownie. Po 2 ch miesiacach postanowilam powiedziec przyjaciolce prawde,chcialam wczesniej ale balam sie ze nie uwerzy, ze bedzie myslec ze chce ich skłócic.??? Obrazila sie, nie odzywa sie wogole, dodam ze czesto plakala przez nieglo. zle zobilam??

Gość gizizamizia
nikt?

Gość Trochę źle to rozegrałaś.
Było jej napisać jakiś donos z fikcyjnego konta, że jej chłopak jest na tym i na tym portalu i chętnie nawiązuje nowe znajomości z panienkami itd. itp. A tak? Może być już po przyjaźni przez kurwiarza:o

Gość frugo1111
za dlugie nara

Gość gizizamizia
Myslalam o tym, jednak wolalam powiedziec prawde w oczy.A chcialam jej dobra tylko i wylacznie.

Gość gizizamizia
Tylko sie troche dziwie bo mnie zna dluuuuugo, jego prawie wcale...ehh, Takim frajera to fiuty poucinać

Gość Trochę źle to rozegrałaś.
Kobiety tak już mają:o Bardziej zezłościła się na Ciebie, niżeli na swojego wybranka...A co do przyjaźni...Ja też się przyjaźniłam z taką jedną przez 19 lat i miałyśmy do siebie bezgraniczne zaufanie. Zdarzyło się coś, w sumie naprawdę mało istotnego, a z perspektywy czasu, wręcz śmiesznego- co jednak zakończyło definitywnie naszą przyjaźń. Szkoda. Naprawdę mi szkoda, ale czasu nie wrócę:( Może tej Twojej przejdzie i gdy zdejmie różowe okulary, to jeszcze Cię przeprosi i będzie między Wami git! I tego Wam życzę!🖐️

Gość gizizamizia
Dzieki, tez mam taka nadzieje. Moze niepowinnam go sparawdzac, ale nie chcialam zeby zmarnowala sobie zycie z jakims frajerem! czuje sie podle:(