Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala mousiii

niby nic a jednak cos

Polecane posty

Gość mala mousiii

niby problem nie problem ale zaprzata mi to glowe od kilku dni a dokladnie od kiedy Go znowu zobaczylam...Bylismy z soba ponad rok rozstalismy sie mimo ,ze nie chcielismy tego...Tak trzeba bylo zrobic.Dzis jestem z kims innym ,ale gdy znowu Go zobaczylam to az mi goraco sie zrobilo..wszystkie wspomnienia wrocily...nie potrafie Mu spojrzec w oczy,jednak widze jak On stara sie spojrzec w moje...Mam wrazenie jakby szukal okazji by sie ze mna zobaczyc,uslyszec... zarazem wiem,ze to moze byc tylko moje glupie wrazenie! I znowu wszystko wrocilo..tak bardzo Go odpycham od siebie,udajac obojetna,ale nie ma minuty bym o Nim nie myslala i nie marzyla o tym by sie pojawil i pogadal ze mna...Sam na sam...Ot tak.Zastanawiam sie czy On czuje to samo,czy to ja jestem idiotka,ktora sie ludzi...;-/ i jakby bylo tego malo,mam faceta.Jednak ciekawi mnie czy On tez teskni,czy tez wrocilo do Niego to co kiedys czulismy do siebie(nie bylo to tak dawno)....z drugiej strony wie,ze teraz jestem sama kilka dni...gdyby tak bylo pojawil by sie,by pogadac czy cos...E,tam chyba jestem skonczona idiotka!zakochana wciaz bez wzajemnosci w nie swoim chlopaku:(

Gość TO NIE JEST KRAJ DLA GEJOW
NIE ODWRACAJ KOTA OGONEM AUTORZE !

Gość drftgyhfyhuik
a wiesz ..mam te same myśli, pragnienia, tylko co z tego?

Jesteś z innym a kochasz tamtego. Sama sobie tworzysz dramaty. Lubisz dramaty?

Gość haaahhujkil
co druga osoba na tym padole ma identyczne problemy ,a ty wzór idealnego polaka?