Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala mousiii

i po co sie pojawil....?

Polecane posty

Gość mala mousiii

bylam z Nim ponad rok czasu,bylo nam razem cudownie..rozstalismy sie bo tak trzeba bylo....tesknilam gdy Go nie bylo,On rowniez tesknil...Teraz sie pojawil,widzialam sie z Nim dwa razy....wszystko wrocilo ,wspomnienia,zal rowniez silniejszy niz wczesniej...Zal nie do Niego,ale ogolnie,ze byc razem nie mozemy;(...Gdy sie pojawil nie moglam Mu spojrzec w oczy ,widzialam,ze On zerka..patrzy na Mnie...mam wrazenie jakby wciaz cos czul..a moze to moje glupie wrazenie?? Teraz mam kogos....Jednak wspomnienia mnie mecza...mysli ,zastanaawiam sie czy On czuje to samo wciaz.;-/ Mam wrazenie,ze specjalnie sie pojawia tu by mnie zobaczyc,uslyszec..chociaz teraz kilka dni jestem sama i nic.Byl dzis na chwilke,znowu tak patrzyl,a ja nie potrafie....zzera mnie wszystko od srodka..Tesknota i niepewnosc czy On czuje to samo.Albo jestem glupia idiotka zakochana bez wzajemnosci ;-/

Gość moze on jest sadysta
i pojawił się żeby się znęcać?

Pojawił się, zniknął, popatrzył, splunął, uśmiechnął się, wyparował, dmuchnął mi na ramię, stanął za mną, popatrzył i kurwa w kółko chodzę, bo wychodzić nie mogę o co mu patrzy i zerka. Wybaczcie moje tępe rozterki i zaproście mnie na fejsbukaa :(:(