Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia12345678907598

krótkie pytanie do facetów ...

Polecane posty

Gość kasia12345678907598

podnieca was u kobiet pas do pończoch i pończochy ??? Czy nie ma to dla was żadnego znaczenia ???

Gość hiena,699
niech się baba nie odzywa jak nie jest facetem, mi to wisi czy ma czy nie lepiej bez :P

Gość ech.......................///
Pończochy Szukaj moich wypowiedzi dzisiejszych i kupuj :) Pończochy, pasy, gorsety oj tak weź mnie............. A co lubimy ponoć loda ja nie... Ja lubie jak mnie kobieta gwałci. Czyli weźmie z zaskoczenia osiodła i ujeżdża do końca i nie da sie zwalić minetkę lubie robić... I moglbym dniami i nocami.. Ale to mało facetów ponoć lubi. Bo jesteśmy egoistami ponoć. No i śline i soczki mniam.

Gość mister kapucino
Mnie bardzo to podnieca. ale jeszcze bardziej rajstopy i ich część majteczkowa. za to gołe nogi są dla mnie mało seksowne

A ja nigdy nie zrozumie jak antygwałty mogą podniecać... Dla mnie to totalnie aseksualne.... Jak dzieci z przedszkola

Gość hiena,699
antygwałtki to te krótkie skarpety rajtuzowe a pończchy to te wysokie rajtuzy

Gość kasia12345678907598
mój nowy facet chyba nie przepada za pończochami i pasami, na randki zawsze się tak teraz ubieram i ostatnio zapytałam czy mu się to podoba to się tylko uśmiechnął i powiedział że mi we wszystkim ładnie, nie widziałam jakieś radości w oczach, ot zwykły strój dla niego.

ANTYGWAŁTY TO WŁAŚNIE WYSOKIE BO MASZ po samą dupe. I cała zakryta i majtki I jak nie zdejmiesz to nie zgwałcisz.