Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieDoKońcaNormalna

Molestowanie a óźniejsze życie seksualne.

Polecane posty

Gość NieDoKońcaNormalna

Kiedy miałam ok. 6,7 lat, nie pamiętam dokładnie, byłam molestowana. Właściwie trwało to ok. 5 lat. Robili to mój brat i kuzyn. Zaczęło się od dotykania tłumaczonego zabawą, potem wkładanie do buzi, bo każda dziewczynka tak robi, potem penetracja palcami, potem penisem. Ogólnie było to dla mnie straszne. Nigdy nie powiedziałam tego mamie, bałam się, że mi nie uwierzy. Brat i kuzyn, zachowują się jakby nic się nie stało. Mam jednak wrażenie, że te wydarzenia miały wpływ na całe moje życie. Ogólnie nie boje się seksu. Mam chłopaka od 3 lat i regularnie współżyjemy. Po prostu czasami mam ataki paniki, kiedy się wygłupiamy i on się na mnie położy i nie chce zejść. Mam wrażenie jakby ogarniała mnie ta sama niemoc. Okropny strach i napływ wspomnień. A co do samego seksu, to zastanawiam, się czy molestowanie mogło mieć wpływ na moje preferencje. Lubię mocny seks, lubię kiedy chłopak daje mi klapsy lub bije po twarzy, przydusza. Jedyne czego nie lubię, to jak ogranicza w jakiś sposób moje ruchy lub ewentualną możliwość odsunięcia się. Czy tego typu upodobania, mogą być efektem tego co spotkało mnie w dzieciństwie?

Gość lubiaca historie
Spodziewasz sie tu psychologa?

Każde doświadczenie seksualne w dzieciństwie ma ogromny wpływ na przyszłe preferencje seksualne. Dlatego jest bardzo istotne aby dzieciństwo przebiegało w charakterze zabaw dostosowanych do tego wieku Układ płciowy w tym czasie jest nie aktywny i nie powinien być aktywizowany Dlatego zabawy dzieci powinny być pod obserwacją odpowiedzialnych dorosłych z uniemożliwieniem intymnych kontaktów z dziećmi które wchodzą w okres dojrzałości seksualnej.U ciebie utrwaliła się obawa przed brakiem kontroli nad pozycją przygniatania podczas stosunku Staraj się z tym walczyć tłumacząc to przyjemnością jaką dajesz w tym czasie partnerowi.

Mialam podobnie. Tyle, że mnie dotykał w wieku ok 8-11 lat wujek. wkladał ręce pod koszulkę i do majtek. Teraz tez czasami próbuje dotykać moich piersi, gdy koło niego przzechodzę :/ Na szczęście mi tata uwierzył bo kiedys jak chciał mi dac kase a ja nie chcialam to wlozyl mi do stanika a to było wlaśnie przy ojcu. Gdy miałam 12 lat zostałam zgwalcona przez kolegę o 3 lata starszego. Nie utrzymuję z nim kontaktu, ale widuję go na osiedlu :( sąd dał mu tylko kuratora. Mam 15 lat. pociaga mnie do pettingu, ale się boję.

dokłanie. Kurator to żadna kara ! 3 miesiące czekali aż w ogóle ich dwiedzi a później przychodzi raz na miesiąc :/ co to za kara ! ? :/

Gość kit kat breake
Dlaczego tak jest? Bo nie ma normalnego,mądrego kraju z polityką seksualną i antyuzależnieniową. Im głupsi ludzie tym lepiej dla sku rwieli na każdym stołku

O, z tym się zgodzę. Można popsuć. Poszłam z gwałtem na policje, później był sąd i było gorzej niż wczesniej jak nikt nie wiedzial :/

Gość nie ważne........
Klaustrofobia z powodu przejść z dzieciństwa, a sadomaso to już Twoje upodobania, chyba, że tamci zwyrodnialcy tak Tobie robili, to wtedy jest to dewiacją, bo nie pogodziłaś się z tym, co się działo, a Twoi kaci nie dostali kary za swoje czyny, co powinno nastąpić czym prędzej, bo będzie Cię to zżerało do końca życia. Przykre, ale musisz działać i to teraz, nie przedłużaj swojej męki. Matka Ci uwierzy, bo z pewnością widziała, ze z Twoim bratem jest coś nie tak, jak i z kuzynem. Będzie źle, gorzej, strasznie, a potem, z latami coraz lepiej, o ile Ci zwyrodnialcy zostaną ukarani.

Gość Tatkoo
Co niektórych takie dziewczynki podniecają- mnie też! Ale ograniczam sie do dotykania i oglądania miejsc intymnych kilka razy masturbowałem się przy 9-cio latkach.