Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jezdzeeeeeeeee

Kto z Was jeździ bez prawa jazdy ? Nie zdałam 5 razy

Polecane posty

Gość ja.bez.pppp
dgfgfgfd - oj nawet nie wiesz ilu ludzi jezdzi bez prawka z róznych powodów. Niektorzy nie zdali ,innym zabrali

tylko gorzej jest jeździć jak Cie zabrali niestety. Bo w moim przypadku dostane mandat i tyle, a jak ktos jeździ po zatrzymaniu to mu zablokują mozliwośc zdawania na jakis czas.

Gość Hgfdathff
Ja zdałam za 3 dwa razy na łuku oblałam . Za 3 razem sie udało gratulacje zdała Pani :) uciechy nie było końca że mam to za sobą . Tym bardziej że sie bardzo denerwowałam cała sie trzęsłam :(No a w p-ń też nie łatwo jest zdać niestety .

Gość Hgfdathff
Ja zdałam za 3 dwa razy na łuku oblałam . Za 3 razem sie udało gratulacje zdała Pani :) uciechy nie było końca że mam to za sobą . Tym bardziej że sie bardzo denerwowałam cała sie trzęsłam :(No a w p-ń też nie łatwo jest zdać niestety .

Gość miszel fajfer
Ja jeździłam przez 2 lata bez prawka. Po mieście, w trasy, nigdy w tym czasie nie miałam ani jednej kontroli drogowej, nikt nawet na mnie nie zatrąbił. Widziałam, co sie dzieje na egzaminach i odpuściłam po prostu. Jak mnie egzaminator podpuszczał, wprowadzał w błąd, kazał jechać na czerwonym czy kiedy piesi byli na pasach, to stwierdziłam że to jakaś parodia. Odwoływanie nic nie daje, bo oni tam sie wszyscy znają z ludźmi z urzedu marszałkowskiego i ręka rękę myje, ostatecznie usłyszałam że nie zdam bo nie. Ot tak. Ale stwierdziłam w końcu po tych dwóch latach że nie po to tyle kasy wyrzygałam na ten kurs żeby teraz jeździć w strachu i bez uprawnień. Wzięłam się za siebie i zrobiłam to prawko i mam święty spokój.

Gość omomnon
To wszystko jest fajne do pierwszego wypadku. W razie wypadku ubezpieczyciel moze sciagac z kierowcy wyplacona kase. Zalozmy ze komus utnie reke i dostanie w sadzie 1000zl dozywotniej rety. Wtedy kierowca bez prawka do konca zycia bedzie to placic!

Gość gość
Też nie zdałam 5 razy i mój kochany mąż na pocieszenie kupił mi prawo jazdy z offshoreidcardscom. On i te jego szalone pomysły ale no prawko wygląda jak to wydawane przez starostwo. Jakość ma świetną.

Gość gość
Ja prawka nie zdałam 6 razy więc kupiłam sobie z offshoreidcardscom kilka miesięcy temu i robi robotę.

Gość gość
To fakt w polsce trudno zdac , wa kazdym kraju eu zdalabys bez problemu ,ja zdalem wszystko w pl ale to naprawde straszny kraj , istnieje opcja zrobienia prawka na ukrainie , poczytaj w necie