Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idealia...

Jaka wg was jest najlepsza pasta do zębów pod względem wybielania?

Polecane posty

Gość Idealia...

j.w.

Gość dobra jest blend-a-med
3d white taka dla palaczy. Ładnie wybiela

Gość alabala
Blendex

Gość randika
Żadna pasta sama nie wybieli ci zębów - wszystko zależy od ciebie. Ja mam białe zęby przy paście która wcale wybielająca nie jest - ajonie. Jakie wnioski?

Gość ona ma racje
dokładnie,,, ja kiedyś miałam żółte zęby, obecnie mam białe, a żadnej pasty wybielającej nie używałam chyba nie pastą to idzie, a czym innym,,, nie wiem czym,,, trzeba doczytać

Gość antikkkaaa
produkty wybieljaca to tylko biznes - zadna pasta, nie zmieni naturalnego koloru zebow =tylko dentysta mzo e zrobic spektakularne wybielanie

Gość ona ma racje
używam colgate total albo blendamend

Gość ta nowa colgate white
tyle ze ja zniszczylam szkliwo takimi pastami

Gość ja używam Colodent Superbiel
lubię polskie pasty poza tym świetnie wybiela płukanie naparem z szałwii wybiela, usuwa kamień nazębny, leczy dziąsła, dyzenfekuje

Gość hyjikol
zadna past apłukanka nie da takiego spektakularnego efektu jak zabieg u dentysty-to tylko polsrodki

Gość ania markisza
Wystarczy systematycznie myć zęby dobrą pastą i wszystko będzie ok, ale nie wierzcie w pasty cud, które dadzą wam normalny wygląd zębów w kilka dni. Tak się nie da i na pewno nie trwale, tak więc radzę do tych kwestii podchodzić rozsądnie.

Gość denivit
jedyna pasta, która daje efekty na moich zębach

Gość zosiak88
pasty wybielające są nie zdrowqe bo ścierają szkliwo i odsłaniają ząb narażając na pruchnicę. Lepiej mieć ZDROWE i mocne niż BIAŁE i słabe zęby.

Gość znanianka
Pasta wybielająca zapewni wam biel zębów, ale na jeden tydzień, może na nieco dłużej, ale na pewno nie długo. Jeśli nie potraficie zmienić wasze złe przyzwyczajenia, to naprawdę żadna pasta wam w takim przypadku nie pomoże. Zapewniam.

Gość ania mencka
Nie kupiłam ajony ze względu na wybielanie, a mimo wszystko zęby wyglądają super. Moim zdaniem pierwsza sprawa to systematyczność, druga sprawa to dobre pasta, a trzecia to po prostu minimalizowanie nałogów. W żadne przyśpieszacze nie wierzę.

Gość Dokładnie!!!
blend-a-med 3d white - super, ale jednak odczułam osłabienie zębów vademecum wybielająca- jest w rossmanie, efekty super, a zęby zdrowe

Gość ania mencka
A mogę się dowiedzieć w jaki sposób odczułaś osłabienie zębów? Bo tego jakoś nie mogę sobie wyjaśnić ;-) Jak to poczuć? W jaki sposób?

Gość Dokładnie!!!
Stały się wrażliwsze na ciepłe i zimne posiłki/napoje. Mam nadzieję, że odpowiedź pozwoli Tobie to "sobie wyjaśnić". W razie dalszych pytań- nie krępuj się - niektórym trzeba łopatologicznie tłumaczyć, żeby zrozumieli.

Gość ania mencka
Rozumiem ;-) Na szczęście od dawna problemów z moimi zębami nie mam. Jakoś udaje mi się je utrzymywać na należytym poziomie, wciąż ładnie wyglądają, a to ma dla mnie szczególne znaczenie. Ta ajona jest dobra. Najważniejsze, że zęby wciąż wyglądają ładnie - to dla mnie kluczowe ;-)

Gość hurata j.
Korzystam z tej samej pasty, również zaczęło się przy krwawieniu dziąseł, później zostawiłam sobie ją na stałe, a zęby wyglądały coraz lepiej. Najważniejsze, że w końcu moje zęby zaczęły wyglądać normalnie - przez swoje lenistwo doprowadziłam je do kiepskiego stanu ;/

Gość kamila bercik
Tak naprawdę dobrych past, które rzeczywiście dają jakiś efekt jest bardzo mało - zdecydowana większość nie daje nic, poza wydaniem kasy, ale przecież zęby są myte, więc wszystko jest super ;-)

Gość kamila bercik
Na szczęście pojawił się inteligent, który rozwiał wszystkie wątpliwości ;-) Rozumiecie już ;-) Tak poważnie - żadna pasta nie zdziała cudów, jeśli nie pojawi się jakieś zaangażowanie z waszej strony, chęć rezygnacji z używek itp. Rozumiecie?

Gość uhbudhjsdjbnc
irlandzka, francuska, belgijska, holenderska, niemiecka, wszystko tylko nie polskie rozcienczone pasty sprzedawane po cenach drozszych niz te zagraniczne.

Gość slub 2013
Nie pale i nie pije kawy, a moje zeby i tak nie sa biale takze jaka recepta? chcialabym je troche wybielic

Gość facet 26.
niektorzy juz maja po prostu taki kolor. Najbezpieczniej raz do roku chodzic do dentysty, a jak pasty to na allegro jakies z niemiec, kiedys mialem niebieska signal white z francji - zeby swieze do wieczora :) super byla i zeby naprawde byly bielsze, i czulem ze byly lepiej zadbane

Gość slub 2013
ale na jakies czyszczenie do dentysty? bo ja chodze, ale na wizyty kontrolne nawet nigdy nie pytalam o cene innych zabiegow jak plomba, borowanie itp:) kiedys stosowalam paski wybielajace efekt doslownie na miesiac a potem znow powrot do zoltawego koloru. A moze biala perla?

Gość facet 26.
zapytaj sie dentysty, powiedz ze chcesz miec bielsze zeby. On Ci zrobi raz a porzadnie, nie uszkodzi szkliwa ani dziasel. Ja swojemu powiedzialem ze chce miec bielsze, trwalo to moze jakies 5 min i efekt super. Raz do rolu mam powtarzac.