Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idealia...

Jaka wg was jest najlepsza pasta do zębów pod względem wybielania?

Polecane posty

Gość rudawiewióra
ja polecam białą perłę mam 2 odcienie jaśniutkie ale używam non stop ok 3 m-cy

Gość gabrysia m.
Biała Perła jest skuteczna, ale tylko jeśli będziesz korzystała z niej stale i zapomnisz o nałogach. W przeciwnym wypadku bieli nie będzie. Pomyśl ile to będzie kosztowac. Chyba nawet więcej niż zabieg. Lepiej jest po prostu systematycznie myć zęby dobrą pastą.

Gość ania kalan
Żadna pasta sama nie wybieli wam zębów. Owszem, wybieliłam zęby na ajonie, ale ja jednocześnie zmieniłam też wiele w życiu, głównie jeśli chodzi o fajki czy kawę. Zróbcie to samo i wy, to pozbędziecie się wielu problemów!

Gość gość
Wg mnie najlepszą pastą wybielającą jest yotuel. Jest o wiele lepsza niż te wszystkie drogeryjne pasty a przy tym nie kosztuje zbyt wiele. Zamawiam ją na atosmm.com.pl

Gość RobiB
Ja zawsze uważałam, że ma żółte zęby, a po ostatniej wizycie u dentysty dowiedziałam się, że mam ładny odcień zębów, aż mi się lepiej zrobiło i jakoś inaczej teraz patrzę na swoje ząbki, a pasty stosowałam przeróżne i najlepsza jednak jest ajona.

Gość gość
Żadna. Ja nie myję zębów pastą 40 lat i są zdrowe. Wystarczy samo szczotkowanie.

Pasta raczej nie da efektu taki jaki uzyskasz preparatem strikte do wybielania,ja używam żelu dr martin schwarz

Gość gość
Używam od kilku miesięcy pastę wybielającą Elgydium i mogę śmiało polecić każdemu, komu zależy na wybieleniu zębów. Dostępna w Aptece pod Smokiem.

Pasta jest dobra do podtrzymania efektu.Ja używam pasy Blanx a wybielam żelem Dr Martin Schwarz zestaw Home Comfort.Wybielanie takie jest najbardziej efektywne.

Gość prawictwo pospolite 114
obojetnie jaka, efekt wybielania daje czeste mycie zebow najlepiej colgate moim zdaniem , biale pasty sa najlepsze

Gość prawictwo pospolite 114
jak chcesz miec biale zeby tak jak ja to proponuje pasta + plyn do plukania zebow. .Plyn stosujesz raz dziennie..

Środek do wybielania zębów - http://vk.cc/1YM91P ja to uzywałam no i mam teraz bielsze zęby. Moze nie takie jak po profesjonalnym wybielaniu ale dla mnie efekty sa wystarczające za tą cene.

ja też wybielam żelem dr martin schwarz,nic lepszego chyba na moich zębach nie uzyskam

Gość Gorapadty
Najlepsza jest czarna pasta http://naturazdrowia.pl/pasty-do-zebow-bez-fluoru/21-wybielajaca-pasta-do-zebow-ecodenta-bez-fluoru-z-weglem-aktywnym.html Jest bez fluoru i takie polecam jeżeli chcecie umieć myśleć (fluor powoduje zwapnienie szyszynki) . Co tydzień warto też umyć sobie zęby odrobina sody oczyszczonej wymieszanej z wodą utlenioną

Gość Paoola888
Wydaje mi się, że te wszystkie pasty wybielające to ściema, bo próbowałam już sporo różnych past i zawsze efekt mizerny. Wybieliłam swoje zęby ale to dzięki metodzie Martuni, moje zęby są teraz bielsze o kilka odcieni :D warto poczytać na tej stronie https://metodamartuni.wordpress.com/

Gość juran

u mnie moje nowe odkrycie - pasty z serii nature on z rossmana. Pasta carbon white działa niesamowicie! Jestem po 2gim tygodniu stosowania i szczerze bardzo polecam

Gość Denivit

Denivit to number one. Tylko, że teraz po latach odnoszę wrażenie zmatowienia czy starcia szkliwa. Zęby są bardzo wrażliwe na słodkie i zimne potrawy. Nie wiem jak działa czarna pasta z węglem, używał Ktoś?

Gość gojdza
Dnia 31.08.2019 o 00:41, Gość juran napisał:

u mnie moje nowe odkrycie - pasty z serii nature on z rossmana. Pasta carbon white działa niesamowicie! Jestem po 2gim tygodniu stosowania i szczerze bardzo polecam

Wg mnie jest bardzo dobra stosuje dopiero dwa tygodnie a i tak juz widac co nieco efektow no ibezpieczna dla szkliwa

Gość mikii11
Dnia 4.10.2019 o 11:28, Gość gojdza napisał:

Wg mnie jest bardzo dobra stosuje dopiero dwa tygodnie a i tak juz widac co nieco efektow no ibezpieczna dla szkliwa

efekty juz tak szybko??? serio??? cos jeszcze robilas w tym kierunku czy tylko pasta??

Gość toja
Dnia 13.10.2019 o 13:47, Gość mikii11 napisał:

efekty juz tak szybko??? serio??? cos jeszcze robilas w tym kierunku czy tylko pasta??

u mnie pasta white on i ograniczenie kawusi 😉 teraz pije tylko białą jak już i widać efekty nawet mąż zauważył a on to zazwyczaj widzi tylko czubek własnego nosa 😄 😄