Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhfbwref

problem z tesciami i naszym dzieckiem

Polecane posty

Gość kjhfbwref

Mamy dziecko w wieku 3lat, tescie chcieliby aby zabierac je na soboty lub niedziele na caly dzien... ja mam dylemat, do nich sama nic nie mam chociaz tez mi dupe obrobili ale konkretnie mam wątpliwości co do szwagierki - siostry mojego męża... ona stasznie mi naubliżała, wręcz powiedziala mi że źle zajmuje sie swoim dzieckiem, ze córka ma dupke cały czas odparzoną, że posikana chodzi... no jestem na nią strasznie wkurwiona, a teraz moje dziecko miałoby z nią przebywać?!!?! Jak to rozwiązać? co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość żonkisiakisia
to jest twoje dziecko i ty decydujesz , jeśłi nie życzysz sobie żeby tam jeździło to powiedz to. ... ja moje dziecko jedynie tylko puszczam do moich rodziców ale do teściów nie :P

Gość kjhfbwref
no własnie tylko jak to wytłumaczyc męzowi

Gość larysa26
ja też puszczam córcię tylko do moich rodziców bo mama nas wychowała SZÓSTKĘ I ZNA się na rzeczy,a teściowa to pożal się Boże baba....masakra jakaś!a teściu pschopata dziećmi rzuca jak psem,z którym się szarpie,dosłownie jak psa swojego traktuje,za nogi do góry i buja jak wariat,wyrywa te nóżki ,rączki,zero delikatności(no psychol)!!!!

Gość czytam bo lubię
Jak ja bym chciała, żeby choć raz w msiesiącu ktoś zabral mi dziecko weekend, aj marzenie. A ty autorko to chyba jesteś bardzo kłótliwą osobą, może szwagierka tylko prawdę Ci powiedziała a ty focha strzeliłaś? Powinnaś docenić teściów. Poza tym Twoim rodzice na pewno są ok i u nich dziekco przebywa dużo czasu..................

Gość czytam bo lubię
Jak ja bym chciała, żeby choć raz w msiesiącu ktoś zabral mi dziecko weekend, aj marzenie. A ty autorko to chyba jesteś bardzo kłótliwą osobą, może szwagierka tylko prawdę Ci powiedziała a ty focha strzeliłaś? Powinnaś docenić teściów. Poza tym Twoim rodzice na pewno są ok i u nich dziekco przebywa dużo czasu..................