Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede mlodym rolnikiem

dotacje dla mlodych rolnikow 2012

Polecane posty

mam zamiar zlozyc podanie o przyznanie mi dotacji dla mlodych rolnikow ale jeszczce nie mam szkoly. mam ja zamiar zrobic od nowego roku szkolnego. czy ktos sie orientuje czy bylaby jakas szansa na przyznanie mi tej dotacji przed ukonczeniem szkoly?

Gość 9lI888866t
żadna

Gość zyta cieślukowa
sluchaj sprawdz w necie, a jesli nie ma to po prostu zadzwon do arimr. Powinni Ci pomoc. Pisz tutaj, jesli sie nie uda to sprobuje pomoc.

w necie wlasnie nie ma takiej informacji... rodzice chca przepisac na mnie pole i powiedzieli ze te pieniadze beda moje. czytalam ze trzeba miec biznesplan itp i ze trzeba przynajmniej polowe srodkow wykorzystac na gospodarstwo i juz mam pare pomyslow a reszte kasy mialaby byc moja. ale ja wlasnie mojemu ojcu nie wierze i boje sie ze bedzie chcial ta kase. i nie wem co zrobic

Gość zyta cieślukowa
zadzwon lub pojedz do najblizszej placowki arimr, oni sie tymi funduszami zajmuja. mam nadzieje ze wiesz co to arimr...

Gość anty PSL
kolejni złodzieje

Gość anty PSL
"reszte kasy mialaby byc moja" nie Twoja tylko na rozwój gospodarstwa złodziejko jedna pracuję w arimr w kontroli zadbam o to żebyś zwracała wszystko z odsetkami cwaniaro jedna

Gość z tego co wiem rodzice nie
mogą na ciebie przepisać ponieważ nie masz skończonej szkoły rolniczej a jeśli nie masz na siebie gospodarstwa to nie dostaniesz dotacji. Tak więc najpierw bierz się do nauki:P

Gość papilon
nastawiasz się na tucz trzody chlewnej czy chodowle bydła rasy mlecznej ?