Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleja

zameldowanie

Polecane posty

Gość aleja

jak zaczac by otrzymac podpowiedzi i jakas dobra porade otoz prosze jak mozecie podpowiedzcie mi w jaki sposob i co zrobic by miec jakiekolwiek zameldowanie nie mam zadnego ani stalego ani tymczasowego nie daje mi to spokoju momentami popadam w depresje ktora coraz bardziej dopada mnie ,a wszystko sie stalo dlateego ze przeciwstawilam siee poczynaniom mego bylego meza

Gość mnio
a po co ci meldunek??

Gość aleja
wszedzie gdzie chce cos zalatwic pyutaja a ja nie wiem co odpowiedziec przychodnia itp

Gość bszncz
e tam meldunek nie potrzebny, wystarczy adres zmaieszkania

Gość mnio
dokładnie liczy się adres zamieszkania. nawet urząd skarbowy chce adres zamieszkania a nie zameldowania. ten pierwszy adres się bierze pod uwagę przy składaniu pitów.

Gość aleja
no wlasnie w tym rzecz ze opiekuje sie osoba starsza mieszkam u niej ale ona nie pozwala mi bym gdziekolwiek informowala ze jestem z nia a nie mam zadnego meldunku ani stalego ani tymczasowego ona o tym nie wie bo gdyby wiedziala to by mnie zwolnila wlasnie dlatego zapytalam gdzie i czy mozge taki meldunek dostac

Gość mnio
przecież meldunków nie rozdają. albo cię ktoś zamelduje w swoim mieszkaniu/ domu albo sama się meldujesz jeśli masz swój dom/mieszkanie. trzeciej opcji brak. Zresztą meldunki znikną za niespełna 2lata.

Gość aleja
no wlasnie tylko jak sie nie ma wlasnego mieszkania ,domu to i nie ma sie meldunku ale dziekuje za wypowiedz

Gość mnio
przecież ci napisałam co się robi. nie bardzo wiem na co ty właściwie liczyłaś? Że ci urząd miasta da meldunek czy jak?

Ja nie mam meldunku już od paru lat i jakoś sobie daję radę ;] mam prawo jazdy, konto w banku, moja mama też nie ma i normalnie pracuje etc, więc nie wiem w czym problem, a już tym bardziej teksty o "depresji" są zabawne :)

Gość aleja
mnio dziekuje moze zle wpisalam ale juz wiem co nieco

Gość aleja
11 daisy dzieki moze i myslisz inaczej lecz nie chciej byc w sytuacji gdy ktos ci odpowie tak jak mi :"jak mozna nie miec meldunku to co gdzie sie mieszskaa pod mostem,niestety tak urzednicy reagukja na to traktuja jak tredowatego" ,lepiej bys tego nie doswiadczyla

Gość aleja
11daisy moze nie doswiadczylas upokorzenia ze strony urzednika wiec i nie wiesz jak ktos ma dusze to i pozniej przezywa ,szukam tu podpowiedzi wsrod forowiczow i wiem ze z wielu wypowiedzi moznaa cos sie dowiedziec

Gość mnio
a nie masz rodziny albo znajomych którzy by cię zameldowali skoro tak ci zależy?