Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak wyszczupleja mi uda

czy wyszczupleja mi uda jesli bede biegac

Polecane posty

5 razy w tyg. po 2.5km w 15minut? czy takim sposobem schudne cos z ud i tylka? plus lekka dieta? mam 166cm i 60kg, w udzie 57cm !!!!!!!!!!

Gość omnaaa
nie wyszczupleją.

Gość sccxwdxwqdwqd
ja tez jestem gruszką i jak zaczynam biegac, chodzic na siłownie to nogi robią się bardziej jędrne, ale nie chudną w obwodach, naprawde nie wiem czemu z tym, że ja mam udo 60/62 cm tez masz takie nogi flakowate? gruszki tak czesto maja

Gość ale autorze tak
a przy bieganiu uda sie nie ubijaja ? najlepiej to chyba rowerek i jezdzic na najnizszym obciazeniu tak samo rowerek stacjonarny.

Gość wfwfweew
wielka dupa i uda są sexy :classic_cool:

Gość Chamski Traktorzysta
basen i dobra dieta w polaczeniu z bieganiem, ale jak chcesz spalac nogi to musisz biegac wolno i dlugo, koniecznie ponad 30 minut, na silowni 4 serie na partie po 20 powtorzen lekki ciezar i male odpoczynki

basen i dobra dieta w polaczeniu z bieganiem, ale jak chcesz spalac nogi to musisz biegac wolno i dlugo, koniecznie ponad 30 minut, na silowni 4 serie na partie po 20 powtorzen lekki ciezar i male odpoczynki

Gość Lunacja
Wyszczupleją - ale jak pisze Tomasz/Chamski Traktorzysta - długie biegi są na szczupłe nogi najlepsze. Basen i dieta oczywiście też ;) ale najładniejsze nogi będziesz miała przy długotrwałym ale niewielkim wysiłku - wtedy nie będziesz miała wielkich mięśni, tylko po prostu spalisz tłuszcz i delikatnie wyrzeźbisz nogi - będzie super. http://www.tanie-latanie.net/

Gość 67565676
mi schudły po rowerze ale jeżdze już tydzień po godzinie dziennie plus dieta warzywna, ale już nie mam motywacji do dalszego jeżdzenia

Jak smigasz rowerem to jezdzij tylko na niskich przeżutkac, np jak masz 32 przelozenia to nie korzystaj z trójek. Jezdzij na slabszej przerzutce intensywniej pedałując. Ja w dziecinstwie jezdzilem bardzo duzo trialowo, czesto cwiczylem wjazdy pod gory na najciezszych przerzutkach, do tej pory mam nogi bardzo mocno ruzbudowane i szerokie 1x8 2x8 3x8

Gość fsdfsdes
nie sluchaj z tym rowerem .. Po rowerze nigdy nie schudniesz. Sam jezdze na rowerze , nie dla odchudzania sie i nie straciłem nawet 1 kg. A zdarzalo sie ze przejzdzałem 150 km w ciągu dnia .

Gość wesiapesia
no to jestes dziwny, ja tak wyszczuplilam uda ;)

niestety agrafka/motylek na mnie nie podzialala kompletnie.... moje nogi sa jedrne ale grube ;-( gruszka do konca tez nie jestem -mam szczuple lydki , tylek mam wystajacy a nie szeroki, ale fakt ze tluszcz wlasnie ''osadza'' mi sie w tych dolnych rejonach. niestety nie mam za duzo czasu zeby spedzac na silwoni, myslalam wlasnie ze szybki i bardzo meczacy ruch mi w tym pomoze, myslalam takze nad jazda na rowerze stac. ale wlasnie na wysokich przerzutkach- oczywscie nie chce miec miesni na nogach ,chce miec je po prostu szczuple- 52cm to byloby to!!!! a basen odpada- umiem ledwo co plywac-byleby sie nie utopic i nie lubie plywac, nie bawi mnie to w ogole. a jakbym biegala np. 35 min przy predkosci 8km/h to byloby lepiej? podejrzewam ze wtedy zrobilam jakies 3km......

uppppppppp

Gość Feliks i Rutka
ale wy laski tepe jestescie, jak chcecie schudnac to mniej zryc, a nie cwiczenia. Cwiczenia rozbudowauja wam miesnie, a nie powoduja chudniecie. I potem sie dziwia ze tyle maszkaronow na ulicach :-0

Gość osz przegapilam ciag dalszy
no i oczywiscie odpowiednie zywienie tez, bo jak pobiegacie, a potem sie obezrecie czipsami, to po co w ogole z domu wychodzic? nie mowie o drakonskich dietach, ale sensownym odzywianiu