Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anusskaa

koturny a masywne nogi

Polecane posty

Witam Was dziewczyny :) Chciałam się was poradzić czy mniejwięcej takie sandały http://i2.pinger.pl/pgr437/ca6e1e560005e4e34de68939/sensazione-5578-4-khaki.jpg pasują do stosunkowo masywnych nóg. Nie jestem chuda ani gruba. Ale "dobrze" zbudowana ;P mam nieco masywne łydki.. i zastanawiam się czy taki koturny mogły by pasowac. Podobne sa w ccc i się nad nimi zastanawiam, są nieco niższe niż te w linku. i nieco inaczej mają paski zrobione (mniej zabudowane). z góry dziekuję za rady :)

Gość na pewnoooo
Koturny są lepsze do masywnych łydek niż delikatne szpilki z cienkim obcasikiem. Te wydaja się ok, ale pamiętaj żeby nie były zapinane centralnie na kostce, to dodaje tężyzny nodze.

Gość madagaskar_
nie radze by buty mialy te plecionki na koturnie...chyba ze masz zamiar chodzic TYLKO po asfalcie/chodniku...mi wlecialo troche piasku jak przeszlam przez pomost na plazy i sie te warkoczyki odklejaja:(

wiem właśnie że nie moge miec butów wiązanych na kostce... i tu największy problem nie umiem znaleźć dla siebie butów na lato :( wszystko jest na zgrabniutkie nózki.. nie na moje :( a co to plecionki na koturnie, też się zastanawiałam czy takie coś jest trwałe.. dzieki za ostrzeżenie:)

dziewczyny jeszcze jedno pytanie ;) co sądzicie o klapkach drewniakach brązowych, akurat mam na oku pewne z primarku, zamszowe ładnie zakończone drewniaki.. ale nie wiem czy takie buty są jakby modne, czy będę wyglądać jak z przed potopu ;p choć wydaja mi się łądne, mają taki kolor beżowy jakby bardziej w brąz. Oczywiście NIE chodzi mi o te drewniaki lakierowane z mnóstwem diamencików itp itd ;p pytam czy są "modne", w sklepach takich nie widać jedynie w necie.. i obawiam się że mogę wyglądać dziwnie...

dziewczyny jeszcze jedno pytanie ;) co sądzicie o klapkach drewniakach brązowych, akurat mam na oku pewne z primarku, zamszowe ładnie zakończone drewniaki.. ale nie wiem czy takie buty są jakby modne, czy będę wyglądać jak z przed potopu ;p choć wydaja mi się łądne, mają taki kolor beżowy jakby bardziej w brąz. Oczywiście NIE chodzi mi o te drewniaki lakierowane z mnóstwem diamencików itp itd ;p pytam czy są "modne", w sklepach takich nie widać jedynie w necie.. i obawiam się że mogę wyglądać dziwnie...

Gość madagaskar_
pamietaj ze nie wazne co jest modne, tylko to w czym dobrze sie czujesz i super wygladasz! cala reszta jest dla ludzi bez wyobrazni:)

masz rację :) dzięki. Bo ja faktycznie chyba boję się własnego stylu.. a najważniejsze jest by się podobać samej sobie :) ps. przepraszam przez przypadek wysłałam kilka razy to samo.