Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna Ola

Pomocy- 14msc chce żeby go nosić na spacerze!!!

Polecane posty

Gość Taka jedna Ola

Witam Synek ma 14 miesięcy od trzech chodzi samodzielnie. Zachęcona widokiem innych matek spacerujących po dworze ze swoimi pociechami za rączkę postanowiłam i mojemu pokazać, że można na podwórku chodzić na nóżkach- i to był chyba największy błąd!!! przez dwa tygodnie ładnie spacerował- problem było do domu go zanieść po schodach. No ale pojawił się nam problem- do wózka żadna siła go nie zaciągnie- nawet jak we dwoje na siłę wsadzimy go do wózka to całą drogę drze się jak opętany.... A na nóżkach zrobi 2-3 kroczki i wywraca się na kolana i chce żeby go nieść,.... Pomocy! Spotkała się któraś z Was z czymś takim? Jak go przekonać żeby sam chodził lub jeździł w wózku?

Gość boN ApeTiT 91091
moj ma 20 miesiecy i byl okres ze niechcial jezdzic w wozku jak mial poltora roku tez go nosilam bo na nozkach niechcial i niebylo innej rady , gdziekolwiek szlam bralam na rece i juz.. a teraz ma 20 i z wozka wychodzic niechce;) nawet w domu jak siedzimy to sam wchodzi do wozka zapina pasy i wola po mnie bo chce na spacer ;) tqakze to moze byc przejsciowe dzieci maja rozne humory;)

Gość boN ApeTiT 91091
moj ma 20 miesiecy i byl okres ze niechcial jezdzic w wozku jak mial poltora roku tez go nosilam bo na nozkach niechcial i niebylo innej rady , gdziekolwiek szlam bralam na rece i juz.. a teraz ma 20 i z wozka wychodzic niechce;) nawet w domu jak siedzimy to sam wchodzi do wozka zapina pasy i wola po mnie bo chce na spacer ;) tqakze to moze byc przejsciowe dzieci maja rozne humory;)

Gość Taka jedna Ola
No miejmy nadzieję, że mojemu też przejdzie bo ręce odpadają od takiego noszenia :(

Gość boN ApeTiT 91091
wiem ja tez mialam dosyc noszenia go i prawde mowiac przez to malo co wychodzilismy z domu bo niemialam sily go nosic ale naszczescie minelo i pewnie Twojemu tez minie

Gość boN ApeTiT 91091
wiem ja tez mialam dosyc noszenia go i prawde mowiac przez to malo co wychodzilismy z domu bo niemialam sily go nosic ale naszczescie minelo i pewnie Twojemu tez minie

Gość derdiedas
moja córka tak ma - czasem chętnie chodzi po dworze, a czasem tylko rączki. Jak próbuje ją postawic to podciąga nogi i nie stanie na nóźkach i koniec. Mam nadzieje,że to minie. Ale oczywiście coś za coś - jak już będzie chodziła na dłużesze wędówki to pewnie z placu zabaw już jej wołami nie wyciągnę :( ma 14 m-cy