Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna 21jjjwwa

wystawil mnie...

Polecane posty

Gość Joanna 21jjjwwa

Hej.. wczoraj zadzwonilam z kolezanka do faceta z ktorym sie spotykam od miesiaca.. Juz kilka razy pytal czy sprobujemy jako para jednak ja sie balam.. Wkoncu sie przemoglam, stwierdzilam "tak chce z nim byc!", juz mialam mu to powiedziec i bum... dzwonilam zeby sie umowic na to "magiczne" spotkanie, ale akurat byla ze mna kolezanka i stwierdzila ze z checia go pozna. Ja w sumie nie mialam nic przeciwko wiec pozwolilam jej zadzwonic.. co sie okazalo.. kolega o godzinie 15 spal po imprezie O.o no ale ok. Umowilismy sie kolo 19, 20 wiec poszlysmy z kolezanka na zakupy.. kolo 19 zadzwonilysmy i mial nam "za chwilke" dac znac gdzie dokladnie sie spotkamy no i coz niestety zero wiadomosci.. Ok 20.30 zadzwonilysmy ale nie odbieral... Teraz juz nie wiem co myslec.. przez ten caly czas bylam pewna ze mu zalezy, mi tez zaczelo, gosc jest naprawde swietny i w jednym momencie wszystko sie sypie... nie wiem co robic.. Chyba najlepiej bedzie sie poprostu nie odzywac co sadzicie? ah no i co zrobie jesli on napisze? albo go gdzies spotkam?

Gość IdealiaVIchy
Jak gość jest taki świetny to będzie spotykał się z koleżanką.

Nie odzywaj się. Jeśli jest taki "świetny" w rzeczywistości jak w twoich oczach, to wytłumaczy się z gołosłowności, jeśli nie, to znaczy, że ma cię głęboko w de. Nie jestem zwolenniczką kobiecego unoszenia się honorami w stylu "on powinien pierwszy", ale ewidentnie sprawę zawalił i jeśli będzie chciał to sprostuje. Każdemu może się zdarzyć i można darować. Ale jeśli oleje temat to odpuśc sobie.

Gość otomanna09
Chciałaś powiedzieć mu, że "chcesz z nim być" w towarzystwie koleżanki? Ile ty dziecko masz lat?

Prawdopodobnie zobaczymy sie w najblizszym czasie ale to bedzie wieksza impreza ... Bedzie mial szanse sie wytlumaczyc tylko gdy on zacznie przepraszac to co mam zrobic? nie wiem czy chce mu to od razu darowac... Zreszta jezeli mu pokaze ze mu wybaczylam tak od razu to pomysli ze mnie ma i ze sie mna moze bawic..

Gość oj dziewczyno
nie utrudniaj sobie. jako facet podpowiem ci jak mogło to wyglądać. wstał o 15 mega przepity i mimo że był umówiony z tobą na 19 to wcześniej spotkał się z kumplem na lecznicze piwo. z piwa mogła zrobić się flaszka i tak dalej. nie chciał dać ci znać albo się upił i teraz myśli(albo i nie) jak to naprawić. oczywiście to tylko jedna z możliwości (dość prawdopodobna, jak dla mnie)

Nie... Kolezanka miala zostac z nami tylko na chwilke.. Poznac go.. Potem mielismy zostac sami i wtedy chcialam mu to powiedziec.. Przepraszam za te same wiadomosci kilka razy ale problem z internetem

Gość p. anna karenina ;
czekaj bo ja nie rozumiem. Twoja koleżanka zadzwoniła do Niego mimo,że go nie zna? :D chłopak zachował się niefajnie, ale pewnie po wstaniu z łóżka stwierdził że to jeszcze nie czas na pokazywanie się ludziom :P

w sumie to mozliwe ;) tylko ze czuje sie tak strasznie .. Tak zaszalalysmy z kolezanka i zadzwonila mimo tego ze go nie zna ;) Zawiodlam sie na nim ... Tylko ze jest jeszcze jeden szczegol wiem ze byl na fb wlasnie kolo 20 wiec to tez dziwne...