Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unitab1

Co mam zrobić z chłopakiem?

Polecane posty

Gość unitab1

Piszę sobie na fb z byłą, która Go zostawiła. 4 dni temu zapytała Go czy nie wyjdą na "małą kawkę"!! mam dostęp do jego fb on o tym nie wie... Chciałabym jej odpisać w jego imieniu że nie dziękuje wypierdalaj i pozniej usunąć tą wiadomość, co myślicie? nie chce tego tak zostawić...

Gość unitab1
On jej nie odpisał jeszcze. My jesteśmy ze sobą pawie rok, Oni byli razem w liceum 4 lata, znienawidzł ją bo Go rzuciła dla innego, teraz im się chyba coś psuje i już pisze do MOJEGO

Gość Nieudaczniksamotny
co dwie dziwki to nie jedna.

Gość KULAkitu
daj ultimtum - ty abo ona

Gość unitab1
On jej nie odpisał jeszcze. My jesteśmy ze sobą pawie rok, Oni byli razem w liceum 4 lata, znienawidzł ją bo Go rzuciła dla innego, teraz im się chyba coś psuje i już pisze do MOJEGO

Gość to już nie wolno mu
się spotykać z ludźmi

Gość ddsfsdfsffsdfds
Najlepiej napisz w swoim imieniu, że miała szansę a teraz niech spierdala sama na kawkę.

Gość ona65441646452
Tak nie rób!!!!!!!! Najlepiej nie rób nic, czekaj na rozwój sytuacji. Przynajmniej będziesz wiedziała, czy jest uczciwy i ci powie :D

Gość to już nie wolno mu
się spotykać z ludźmi

Gość unitab1

Gość naprawde myslisz ze
jak jej napiszesz w jego imieniu "wypierdalaj" to to sie nigdy nie wyda? nie ponizaj sie dziewczyno. jestescie ze soba i nie umiecie rozmawiac? nie numiesz jemu powiedziec ze wolałabys zeby sie nie spotykali?

Gość ona65441646452
Nie rób nic, bo się pogrążysz! Wyjdzie na jaw, że nie dość, że sprawdzasz mu fb, to jeszcze piszesz do jego znajomych, na pewno się o to wścieknie. Poczekaj i zobacz co on zrobi, czy ci powie, czy będzie chciał się spotkać etc. Przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz!

Gość unitab1
jasne ze wolno ale to jego BYŁA! KTÓRA WŁASNIE ROZSTAŁA SIE Z CHLOPAKIEM... Nie moge mu dać takiego ultimatum bo nie chce żeby wiedział że mam jego hasła...

Gość ona65441646452
Więc nie rób nic! A jak ci powie o tej wiadomości/spotkaniu, to wtedy mu powiedz, że nie podoba ci się ten pomysł i będzie ci bardzo przykro, gdyby cię tak zawiódł :P:P

Gość a uwazasz
ze jest fair ze ty masz to haslo? nie ufasz mu

Gość unitab1
jasne ze wolno ale to jego BYŁA! KTÓRA WŁASNIE ROZSTAŁA SIE Z CHLOPAKIEM... Nie moge mu dać takiego ultimatum bo nie chce żeby wiedział że mam jego hasła...

Gość to już nie wolno mu
oszukujesz go, podejrzewasz o najgorsze, manipulujesz i najważniejsze naruszasz jego wolność osobistą i kontrolujesz korespondencję i to Ty czujesz się pokrzywdzona?

Gość unitab1
wiem ze sie pogrąze, ale dziewczyny ja juz nie wiem co robić. On mi tego nie powie, wiem o tym. Mimo żę prosiłam żeby był zawsze szczery i wszystko mi mówił... Boję się też że na fb jej nie odpisze a zadzowni do niej i tak się umówią. Mam dość tej niepewności!

Gość to już nie wolno mu
ja i tak nie widzę sensu bycia w związku z kimś takim jak Ty

Gość unitab1
to juz nie wolno mu - wiesz mam podstway do tego. miesiąc temu zrobił mi to samo ale z inną byłą. chce wiedziec na czym stoje a tylko taki jest sposob na sprawdzenie tego. Nie chce żeby robił ze mnie idiotkę a za plecami umawiał się z byłymi. Skąd potrzeba spotkania się z eks, której nienawidził? Doskonale wie że zraniłby mnie tym cholernie

No i widzisz, było nie wchodzić na jego fejsika :P Jak Ci nie powie, no to sądzę, że powinnaś się nad nim porządnie zastanowić, bo kurcze.... Nie fair jest, że sprawdzasz mu fb, ale z drugiej strony to on też nieładnie się zachowa, jeśli Ci nie powie... Moim zdaniem nie powinnaś mu się "ujawniać", bo wtedy obróci to wszystko przeciw Tobie i nie będzie ważne to, że on nawalił, tylko to, że masz hasło do jego fb i go kontrolujesz.

Gość to już nie wolno mu
jesteś podłą szują

Gość to już nie wolno mu
jesteś podłą szują

Gość unitab1
11daisy tak było nie chodzić na fejsika ;) teraz załuje. Mam nadzieję że faktycznie liczy się z moim zdaniem i moimi uczuciami i nie spotka sie z nią...

Gość to już nie wolno mu
"powinnaś się nad nim porządnie zastanowić" powinna się zastanowić nad sobą i tylko nad sobą

Gość to już nie wolno mu
"powinnaś się nad nim porządnie zastanowić" powinna się zastanowić nad sobą i tylko nad sobą

Gość janinka maglowniczka
oho! wykrochmal pościel i spraw by była zmiętolona a nie odpisuj jak sam odpisze szlaban na magiel i do widzenia :classic_cool:

Gość janinka maglowniczka
oho! wykrochmal pościel i spraw by była zmiętolona a nie odpisuj jak sam odpisze szlaban na magiel i do widzenia :classic_cool:

Gość unitab1
Aa i jeszcze tego samego dnia co do niego pisała rozmawiałam z nim w nocy o jego koledze i koleżance którzy mieli identyczna sytuację. On pisał z byłam przy swojej aktualnej dziewczynie, która była taka smutna z tego powodu a On sobie nic z tego nie zrobił. I mówiłam Mojemu jaki jego kolega jest podłą świnią! I ze wiem co ona czuje i to tak boli. Na koniec dodałam że jak On mi coś takiego wywienie to będzie baaardzo źle z nami. A naprawdę nie wiedziałam że EKS się do niego odezwała popołudniu tego samego dnia :P On tylko powiedział ze nic takiego nie będzie i nie pisze z byłymi i zakończył temat...

Gość to już nie wolno mu