Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewka1121

problem z mezem

Polecane posty

Gość marchewka1121

kloce sie z mezem od dlugiego czasu. od roku jestemy malzenstwem. mamy 8 miesieczna corke. mieszkamy u tesciow oni sa ok. najgorsza jest babka meza bardzo mi dokucza mieszkalismy na stancji ale nie dalismy rasdy sie utrzymac. ja dopiero od 2miesiecy mam prace. maz mnie nie rozumie nie zwraca uwagi ze babka zabiera mi dziecko ze na mnie gada do ludzi w domu wszystkich podburza. w dodatku wczoraj mnie uderzyl co mam robic poradzcie cos nie mam juz sil..

Gość Trvgfedxeesw
Rozwod.

Gość kit kat breake
nie uważałaś co robisz teraz rób jak uważasz. Żal dziecka,że ma głupich rodziców i ono głupie może się stać.Taka jest współczesna metoda eliminacji narodu.Masz net,mops,ośrodki interwencji kryzysowej,domy samotnej matki a ty jesteś niedorozwinięta,że na kafe pytasz:(

mąż cie uderzył? po roku od ślubu? gratulacje! a teraz spierdzielaj od niego! ale co tam, ty i tak mnie nie posłuchasz, bo go kochasz. Rany...

Gość MKJZsNK
uderzył? opisz to

Gość co to za patologia
że mieszkacie wszyscy razem, wy, teściowie i jeszcze jakaś babka ? masz pracę to wracajcie na stancję, no chyba że chcesz by babcia się wtrącała

rozmowę z nim zacznij od zdania bardzo mi na Tobie zależy, widzę, że między nami zle się dzieje. i powiedz co ci leży na sercu. Bądz spokojna i opanowana, za nic nie daj się wyprowadzić z równowagi. Jak powie jakąś kompletną bzdurę powiedz rozumiem jak się czujesz ale z mojej strony wygląda to tak i tak

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
co robi babka?????? zabiera Ci dziecko!????? chyba cos z tobą nie tak że dajesz z siebie robić śmiecia........................... jak to zabiera ci dziecko? niezbyt mi się to mieści w głowie, ona ci zabiera a ty idziesz płakać tak??? przecież to twoje dziecko dziewczyno ty masz chyba z 16 lat albo jesteś niedostukana

Gość co to za patologia
babcia zabiera jej dziecko, bo opiekuje się nim pewnie gdy autorka pracuje.....a potem pewnie babka się wtrąca do wychowania bo wie wszystko lepiej takie są klimaty jak po ślubie mieszka się z babciami, teściowymi itp zawsze gospodyni, starsza osoba będzie usiłowała wprowadzać swoje rządy i wmawiać młodej żonie że jest głupia, niedoświadczona, nie ma żadnych praw i na niczym sie nie zna dlatego po ślubie trzeba mieszkać oddzielnie i być sobie samej gospodynią

Gość co to za patologia
ty nie masz problemu z mężem ale z tym że mieszkasz z jego rodziną