Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiza27

pomóżcie mi się zmienić!ja ciągle przejmuje się co myślą o mnie inni!!

Polecane posty

Gość Luiza27

od dziecka tak mam,a to już bardzo mnie męczy.Od początku musiałam mieć najlepsze oceny by tylko otoczenie i wszyscy mnie chwalili jaka to jestem mądra i by mama i wszyscy byli dumni.Zawsze kryłam niepowodzenia i jest tak do tej pory,świat widzi tylko to,co mi wychodzi,czego można pozazdrościć.Wszelkie jakieś wpadki maskuje jak się da,teraz jest tego masa jak męża i dziecko,ciągle boję się opni ludzi,że mnie obgadują,że śmieją się za plecami jak coś nam nie wyjdzie.Ja nawet na spacer muszę być odwalona i odmalowana bo inaczej nie wyjdę,bo co ludzie powiedzą..mogłabym takich rzeczy podać milion!ja muszę mieć dobrą prace,super męza,super dziecko,super dom,samochód,wszystko idealne,idylla.Proszę pomóżcie mi sie zmienić!ja cierpię z tego powodu,mam dość maskowania!mówię szczerze,to żadne prowo.

Gość nie pamiętam
Jesteś z Wrocławia? :>

Ja tak mam ze zawsze na imprezie musze byc najlepsza i najpiekniejsza laska i wogole naj bo inaczej sie wkurwiam itd. Dlatego przed impreza jestem w lazience 4godz i zawsze kupuje nowe ciuchy bo musze zawsze wygladac naj.jaki masz znak zodiaku?bo pisza ze tylko lwy tak maja.a ja wlasnie lew jestem..

Gość Luiza27
ale u mnie to nie chodzi o wygląd tylko o osiągnięcia życiowe!w sumie o siebie też bardzo dbam,4 dni po porodzie wyglądałam jak przed ciążą praktycznie ale to nie o tym temat.Ja muszę ciagle być lepsza od innych,mieć super dom i wszystko!mam tego dość!chce być normalna!a nie się przejmować co na spacerze na mnie powiedzą,czy mała nie za brzydko ubrana i czy ktoś patrzy,że mąż mi zaczyna łysieć...

Gość Luiza27
tak jasne prowo!!przecież po to własnie piszę,że wiem w czym problem,chce sie z tego wyleczyć jakoś,mam dość bycia naj naj i naj!i udawania,ze u mnie wiecznie wszystko super!chce być zwykłym człowiekiem co ma niepowodzenia i nie kryje tego jak wariat

Gość KULAkitu
luiza od detektywa?