Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile jeszczeeeeeeeeeee

mam złamane serce. czuje sie beznadziejnie. nie wiem co robic:((((((((((((((((((

Polecane posty

:((((((((((((((((((((

Gość KULAkitu
możesz się zesr..ć i tak chodzć :-)

Gość cosiecosiecosie
Co sie stalo sie?

No spotykalismy sie, ale to byl takie uklad. tylko seks. ale ja go kocham. a wczoraj widze go z dziewczyna kurwa

Gość cosiecosiecosie
Próbowałaś sobie poprawić humor? Odpierdolić się i wyskoczyć na piwo, imprezę albo na zakupy? Spróbuj podbudować swoją samoocenę. Pouśmiechaj się do przystojniaków na ulicy.

tak, probowalam poimprezowac, olac to wszystko a przede wszystkim jego i jakos było.. ale teraz czuje sie strasznie wiem ze tak to sie musialo skonczyc, jestem zbyt naiwna, myslalam ze dla niego to cos znaczy, ze to nie tylko glupi seks ale cóz chcialabym tylko zeby jeszcze kiedys chcial cos odemnie, zebym mogla go potraktowac tak jak on mnie

Gość chciałam się wygadać 12345
skoro sie zgodzilas na tylko seks,to teraz nie rycz. z toba skonczyl i teraz tamta dyma

Gość cosiecosiecosie
Oj przestań, nie ma co sobie wyrzucać. Wyciągasz wnioski na przyszłość i idziesz dalej. Co najwyżej możesz jeszcze mu wszystko wygarnąć. Mi by pomogło :]

Gość gość
moje zycie runelo pol roku temu. nie miałam sily by dalej zyc. pierwszy raz milosc dzieki ktorej zycie mialo kolory a potem smutek zal i serce które krwawiło. Zaczęłam szukać sposobów na to by go odzyskać. I trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl. Pomyślałam, ze co mi zależy, zamówie rytuał, a nóż się uda odzyskać. Efekty przerosły moje oczekiwania. Po 3 tygodniach wrócił do mnie z płaczem Wybaczyłam jesteśmy teraz razem szczęśliwi.